Novorésumé, un startup creat în Copenhaga de 3 studenți români, celebrează aniversarea de 2 ani cu o lansare oficială a platformei online care permite oricărui utilizator crearea unui CV și scrisori de intenție profesionale.

În timpul versiunii BETA, compania a adunat o bază de peste 457.000 utilizatori unici din 190 țări. Se adresează studenților și profesioniștilor care sunt în căutarea unei soluții intuitive pentru crearea de aplicații de locuri de muncă.

„Am început Novorésumé cu un scop simplu: să ușurăm cât mai mult oamenilor procesul de creare a CV-urilor și scrisorii de intenție într-un mod profesional pentru a le crește șansele de a fi angajați cât mai rapid.”

Ștefan Polexe, CEO al Novorésumé anunțcă că, după 2 ani de îmbunătățire și rafinare a platformei, prezintă acum, oficial, versiunea BETA.

Abordarea procesului de co-creare cu utlizatorii a fost unul dintre punctele cheie ale succesului.

În ultimii doi ani, compania a căutat în mod activ să primească feedback de la utilizatori și specialiști în resurse umane, pentru a se asigura că CV-urile și scrisorile de intenție au toate caracteristicile necesare pentru a maximiza șansele celor care își caută un loc muncă.

Datorită celor peste 5.000 de e-mailuri cu sugestii de la utilizatori, Novorésumé a inclus opțiuni precum optimizarea conținutului în timp real, care oferă sugestii instantanee de conținut, precum și opțiunea de share, care le permite utilizatorilor să le ceară colegilor revizuirea CV-urilor

Pentru viitor, compania declară că va continua să se bazeze pe modelul de co-creare pentru a îmbunătăți platforma și pentru a promova idei noi de produse și servicii utile pentru găsirea unui loc de muncă.

În plus, tranziția companiei la o versiune oficială nu va schimbă modelul existent de prețuri. Asttfel, utilizatorii pot să creeze gratuit un CV folosind o versiune de bază, cu toate funcțiile necesare pentru crearea unui CV de o pagină. De asemenea, în cadrul unui cont Premium, utilizatorii beneficiază de multe funcționalități extra care îi vor ajută să își creeze un CV și o scrisoare de intenție profesionale.

Cu sediul în Copenhaga, Danemarca, Novorésumé este o companie de tehnologie și servicii profesionale creată de 3 studenți români dedicată ajutării persoanelor în căutarea unui loc de muncă. Compania oferă o serie de instrumente intuitive, online, pentru dezvoltarea de CV-uri și scrisori de intenție. Pentru prima data lansat în 2016, Novorésumé oferă modele gratuite de CV-uri, scrisori de intenție și ghiduri profesionale pentru a ajută oamenii să fie chemați la un interviu cât mai rapid și a obține un loc de muncă.