Încearcă acum noul abonament Revolut Plus


Pandemia ne-a făcut pe toți să apreciem mai mult plățile cu cardul, plățile online, plățile contactless. Cash-ul a pierdut mult teren dintr-un motiv simplu - siguranța noastră. Banii circulă prin mii de mâini și nu e de mirare că transmit microbi. Dar nu aici se termină discuția când vine vorba despre siguranță.

Nici înainte de pandemie cash-ul nu era sigur, dar din alte motive. Banii cash furați într-un mijloc de transport în comun sau pierduți pe stradă sunt pierduți pentru totdeauna. Însă un card rătăcit sau sustras poate fi blocat rapid, iar Revolut îți pune la dispoziție toate opțiunile de care ai nevoie la câteva apăsări distanță. Din aplicația poți bloca orice card Revolut, poți opri tranzacțiile online sau pe cele contactless în numai câteva secunde. După ce ai făcut asta, comanda un card nou din aplicație, poate chiar unul personalizat, dacă ești abonat Revolut Plus.

Și, pentru că pandemia ne-a făcut pe toți să apreciem mai mult shopping-ul online, trebuie să vorbim un pic și securitatea plăților făcute pe Internet.

Se poate întâmpla oricui - vezi un link pe rețelele sociale cu un produs la un preț prea bun să fie adevărat. Nu cunoști site-ul, dar îți doreai de mult timp produsul respectiv și acum oferta e nerefuzat. Intri în site, bagi produsul în coș, bagi datele cardului și… nimic. Nu primești nicio confirmare, banii ți-au plecat din cont, și abia acum observi că site-ul de pe care ai comandat nu are niciun fel de adresă sau număr de contact.. Dacă ți se întâmplă asta, intră în aplicația Revolut, să raportezi problema și să inițiezi procedura de chargeback. Apoi, blochează cardul, ca să te asiguri că nu te trezești cu alte plăți dubioase.

Una dintre cele mai sigure modalități, în astfel de cazuri, este să folosești un card de unică folosință de la Revolut. E simplu!

Abonamentul Revolut Plus, în valoare 14,99 de lei pe lună, vine la pachet și cu carduri virtuale de unică folosință. Acestea sunt foarte utile atunci când faci cumpărături online. Dacă nu ești sigur în legătură cu un site care îți cere datele cardului, poți intra în aplicația Revolut, la secțiunea de carduri poți da să adaugi un card, selectezi card virtual și apoi alegi opțiunea de card de unică folosință. Astfel, după ce faci o plată cu un astfel de card, acesta se va autodistruge și se va genera unul nou, cu alte numere, pe care nu îl va ști nimeni. Deci, dacă un card virtual de unică folosință ajunge pe mâinile unui hacker, tu nu ai de ce să te temi, pentru că banii tăi vor fi în siguranță.

Dar abonamnetul Revolut Plus vine cu ceva… în plus. Mai exact, îți oferă asistență prioritară.

Asistența prioritară poate fi o adevărată binecuvântare. Știm cu toții stresul și anxietatea provocate de o tranzacție pe care nu o recunoaștem sau de un cont blocat subit. Cu Revolut Plus e mai ușor să iei legătura cu oamenii care. te pot ajuta să îți rezolvi problemele.

14,99 de lei pe lună e un preț mic pentru liniștea ta sufletească, nu crezi? Iar abonamentul Revolut Plus te ajută să rămâi mereu pe plus și să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat pentru tine.