Cumpărăturile utilizatorilor Revolut sunt protejate până la 1000 euro anual pentru abonații Plus, 2500 pentru abonații Premium și respectiv 10.000 de euro pentru abonații Metal, pentru toate cumpărăturile eligibile care au fost furate sau deteriorate accidental pe parcursul unui an.

Abonații Revolut vor beneficia de asemenea și de o politică de returnare extinsă la 90 de zile, pentru toate cumpărăturile eligibile. Banii vor fi rambursați direct în contul lor Revolut.

Clienții Revolut pot face plăți online în siguranță folosind carduri virtuale, precum și plăți în magazine, rapid și convenabil, folosind servicii de plăți precum Google Pay sau Apple Pay.

Abonații Revolut Plus vor beneficia de asemenea de prioritate atunci când apelează la serviciul de asistență din aplicație și vor obține mai mult de la banii lor având acces la tranzacționarea de acțiuni, criptomonede și metale prețioase. În plus, părinții și tutorii vor putea să le ofere celor mici educație financiară pentru viață folosind cele 2 conturi Junior disponibile.

Utilizatorii care vor să devină abonați Plus, se pot înregistra direct din aplicația lor Revolut începând de astăzi. Mai multe informații despre beneficiile incluse în abonamentul Plus sunt disponibile aici. Abonamentul Revolut Plus include protecție pentru cumpărături oferită de Qover și garantată de Chubb; vă rugăm să consultați IPID (documentul de informare privind produsul de asigurare) pentru a înțelege mai multe despre acoperirea oferită.

Clienții vor putea utiliza în continuare o varietate de beneficii zilnice precum instrumente de bugetare și analitice, Revolut Junior, și multe altele, având astfel oportunitatea de a obține mai mult de la banii lor.