Încearcă acum noul abonament Revolut Plus


Revolut Plus vine cu numeroase beneficii ce țin de cumpărăturile online, dar oferă și un avantaj pentru cei care au copii și care vor să îi învețe despre gestionarea banilor. Mai exact, abonamentul de 14,99 lei pe lună vine cu posibilitatea de a deschide două conturi Junior. Hai să aflăm împreună ce poți face cu acestea și să aflăm de ce sunt importante.

Multe voci susțin că educația financiară ar trebui predată încă din timpul școlii generale. Și noi suntem de acord cu această afirmație - cu cât îți înveți mai repede copilul despre importanța banilor, a economisirii lor și a gestionării lor corecte, cu atât te asiguri că va deprinde niște obiceiuri financiare sănătoase care ar putea contribui la succes lui pe termen lung.

În copilărie, aveam carnete de CEC cu foi volante prin care încasam alocațiile și pușculițe sub formă de porcușori pe care le spărgeam când deveneau prea pline. Recunosc, am făcut și niște boacăne, cerând bani pentru dulciuri, dându-i apoi pe ore în săli de jocuri petrecând ore întregi pe Playstation și îngrijorându-i de moarte pe ai mei. Dar vremurile mărunțișului strâns în borcane și a minciunilor aparent nevinovate care provoacă spaime de neuitat părinților au apus. Iar educația financiară se poate face digital.

Iar Revolut Plus te poate ajuta. Abonamentul îți oferă două conturi Junior, destinate copiilor cu vârste între 7 și 17 ani.

Conturile Junior sunt ușor de setat. Doar intri în aplicația Revolut, te duci la rubrica Junior și adaugi datele personale ale copilului tău. Îi poți comanda un card special Revolut Junior și, când ajunge la tine, îi poți alimenta contul Junior cu orice sumă dorești.

Dar lucrurile devin și mai interesante. Ca părinte, ai control total - cardul Junior poate fi alimentat numai de către tine, deci nu trebuie să îți faci griji de proveniența banilor. Poți decide să retragi o parte din suma alocată inițial și poți sta linișitit, pentru că al tău copil nu va putea cheltui mai mult decât are în contul lui.

Cardul îl legi la aplicația specială Revolut Junior și acolo el va putea să-ș i urmărească tranzacțiile. Va putea face plăți contactless, plăți online și va putea retrage bani de la bancomat ca la orice card de ”om mare”. Și tu vei putea vedea tot, pentru a te asigura că banii sunt cheltuiți ”cu cap”.

Dar Revolut Junior nu e numai despre cheltuit, ci și despre economisit. Iar abonamentul Revolut Plus aduce o serie de unelte foarte utile în procesul de educație financiară.

Revolut Junior permite ambilor părinți să aibă un rol activ în procesul de educație financiară, oferind și cont de al doilea părinte pentru alimentare și pentru verificarea tranzacțiilor. Mai mult, îți permite să le stabilești celor mici alocații lunare, dar și să le dai sarcini pentru care să îi recompensezi și obiective de economisire.

În plus, ei își pot seta singuri obiective și tu îi poți vedea, din aplicația ta Revolut, cum își adună conștiincios banii economisiți.

Simplu și util, nu-i așa? Plățile online sunt blocate implicit pentru site-urile care ar putea fi dăunătoare pentru cei mici, deci nu trebuie să îți faci griji în ceea ce privește siguranța lor.

Atât pentru acest episod din seria Pe Plus powered by Revolut. Eu am fost Tavi și te invit să apeși butonul de subscribe și să aștepți următoarele episoade din această serie. Până atunci, accesează link-ul din descriere și află mai multe despre cel mai avantajos abonament din lumea fintech-urilor. O zi bună și să rămâi Pe Plus!