Revolut Plus este cel mai nou și, probabil, cel mai avantajos abonament Revolut pentru utilizatorii obișnuiți. Fintech-ul oferă, astfel, numeroase funcții și avantaje față de versiunea standard, gratuită, la prețul unei pizza mici. Adică 14.99 de lei pe lună. Iar în fiecare lună, îți garantez că vei ieși pe Plus. Hai să vedem împreună care sunt cele mai importante beneficii.

În România, Revolut are peste 1,3 milioane de utilizatori. Deci șansele sunt foarte mari ca portofelul tău să adăpostească deja și un card colorat pe care îl folosești pentru a folosi cumpărăturile de zi cu zi, pentru plăți online, pentru plăți și retrageri de la bancomate la rate de schimb avantajoase atunci când te afli în străinătate.

Ne-am obișnuit cu viața într-o societate bazată pe un model de subscripție. Avem abonamente pentru muzica preferată, cărțile favorite și cele mai bune filme. Ne facem abonamente pentru mâncare proaspăt livrată acasă și pentru cumpărături, de ce nu am aplica același model și în zona finanțelor, unde un abonament mic poate însemna economisirea unor sume mari?

Iar dacă mereu ai fost tentat de beneficiile abonamentelor Metal sau Premium, doar că ai fi vrut să le experimentezi la costuri mai mici, atunci Revolut Plus ar putea fi soluția potrivită nevoilor și bugetului tău.

Revolut Plus îți oferă un plus de liniște cu servicii precum returul extins la 90 de zile pentru cumpărături online, asigurarea cumpărăturilor cu până la 1.000 euro anual, dar și rambursarea biletelor la evenimente.

Iar dacă vrei să oferi un pic de independență copiilor tăi și să-i înveți ce înseamnă responsabilitatea, Revolut Plus e serviciul perfect pentru asta.

Astfel, cu noul abonament vei avea la dispoziție două conturi Revolut Junior, controlate de tine, dar gândite pentru copii. Astfel, banii de buzunar vor putea fi mai ușor gestionați, iar cei mici învață din timp despre finanțe și economisire într-un mod practic, dar distractiv.

Dar unul dintre cele mai importante aspecte ale Revolut Plus îl reprezintă prioritatea la serviciile de asistență. Pentru că atunci când vine vorba despre bani, e bine să știi că în cazul unor eventuale dificultăți cineva îți va acorda timpul de care ai nevoie.

Acestea au fost, pe scurt, cele mai importante beneficii care vin la pachet cu noul abonament Revolut Plus. În următoarele 6 episoade ale seriei ”Pe Plus”, powered by Revolut, vom descoperi, pe larg, toate avantajele acestui nou serviciu. Până atunci, accesează link-ul acesta și află mai multe despre unul dintre cele mai avantajoase abonamente din lumea fintech-urilor.