Casele de vacanță au fost curatoriate de echipa Epic Visits și dispun de conexiune la Internet și alte facilități care fac posibil un “workation” prelungit precum bucătărie proprie sau opțiuni de servire a meselor principale, mașină de spălat sau servicii de curățenie etc. Epic Visits este o platformă turistică realizată de către fondatorii Ferestroika, un business care voia să facă turism urban în apartamente-muzeu ale comunismului. Detalii despre acest lucru avem aici.

Cei care vor să evadeze în primele luni ale anului 2021 alături de familie, colegi sau prieteni pot opta pentru una dintre casele de vacanță disponibile la prețuri speciale începând de la 30 de euro/noapte, cu discount-uri de până la 40% față de tarifele standard.

Hecas Villas propune trei case de vacanță realizate din bușteni. Amplasat în județul Buzău, foarte aproape de Lacul Siriu și de Cascada Pruncea, complexul se întinde pe o suprafață de peste 11.000 de metri pătrați și mai cuprinde printre altele o cadă jacuzzi de exterior, saună, teren de tenis, o livadă cu un loc de joacă pentru copii, hamace, leagăne și foișoare.

Cosama Village din Sighișoara, construit într-un parc dendrologic, cu numeroși copaci seculari și specii rare, având panoramă asupra Cetății Sighișoara, oferă o experiență unică de cazare timp de o lună în două dintre casele sale.

Casa de oaspeți 295 din Porumbacu de Sus, amenajată într-o veche șură, construită în secolul 19 (anul 1876) oferă o priveliște minunată asupra munților Făgăraș.

Bucovina poate fi descoperită de către cei care aleg să petreacă o lună la Bio Valeputna, o cabană de munte situată în Valea Putnei. Realizată din materiale naturale, pensiunea are mobila confecționată din lemn recuperat și obiecte recondiționate.

Bike House, o casă cu peste 240 ani vechime din Brașov, decorată cu mobilă hand-made colorată este o altă proprietate inclusă în program.

Mai multe detalii despre proprietăți și rezervări pot fi găsite aici.

Epic Visits este o companie dezvoltată de trei antreprenori români, Raluca Jianu și Bogdan Jianu, cofondatori Ferestroika și Mihai Bârsan, președinte Effie România, cu o vastă experiență internațională în business development.