UPDATE 12 februarie 2021

Platforma Bannersnack a trecut printr-un proces de rebranding începând cu 8 februarie 2021 și a devenit Creatopy. Creatopy oferă unelte pentru creatorii vizuali ca să realizeze bannere și imagini pentru social media într-un timp record, fără softuri complicate.


Bannersnack se alătură numărului tot mai mare de companii care oferă servicii online gratuite pentru organizațiile nonguvernamentale care își canalizează resursele pentru a lupta împotriva răspândirii virusului COVID-19, oferindu-le acces gratuit pentru 90 de zile la planul premium ce oferă funcționalități avansate de colaborare.

Bannersnack este o platformă online de design lansată în 2008 de antreprenorul orădean Gabriel Ciordaș. Bannersnack permite realizarea de grafică online. În momentul acesta, compania oferă acces gratuit la planul premium ce oferă funcționalități avansate de colaborare ONG-urilor implicate în lupta împotriva răspândirii noului coronavirus și a dezinformării. Planul premium este disponibil la prețuri diferite în mod obișnuit, în funcție de dimensiunea echipei. Pentru utilizatori individuali, abonamente sunt cuprinse între 0 și 36 de dolari pe lună.

Gabriel Ciordaș, fondator și CEO al Bannersnack a declarat că „Suntem cu toții puși în situații de neimaginat, însă acum e momentul să ne reamintim că puterea noastră stă în unitate și empatie. De aceea ne alăturam și noi companiilor care fac demersuri în a ajuta oameni aflați in dificultate, și aici ne gândim în primul rând la ONG-uri, pentru că ele contribuie mai mult ca oricând la prevenirea răspândirii noului tip de coronavirus prin serviciile și eforturile lor. În aceste vremuri de nesiguranță și incertitudini, vrem să aducem puțină normalitate și să vă asigurăm că vă puteți baza pe noi.”.

Deoarece Bannersnack este o platformă de design colaborativă, poate fi folosită pentru a transforma felul în care echipele colaborează într-un proiect creativ, oferindu-le membrilor echipei posibilitatea de a fi mai productivi și de a îmbunătăți modul de lucru, având toate resursele necesare în cadrul aceleiași platforme.

Pentru a primi acces complet la Planul Premium timp de 90 de zile, ONG-urile sunt încurajate să trimită un e-mail la adresa teams@bannersnack.com, cu subiectul: „ONG vs COVID-19”, menționând și industria din care fac parte.

Pentru a preveni răspândirea de informații greșite și pentru a contribui la menținerea sănătății comunităților noastre, echipa Bannersnack oferă accesul la un fișier cu mesaje vizuale gratuite care pot fi adaptate de către utilizator în cadrul platformei, disponibile în mai multe formate, precum PNG sau MP4.

Bannersnack este o platformă online de design, care a fost fondată în 2008 la Oradea. De atunci a ajutat milioane de utilizatori și companii din topul Fortune Global 500 să realizeze creații vizuale pentru campaniile lor de marketing.