O cercetare Deloitte 2018 despre „Global Human Capital Trends” demonstrează că dinamica actuală a modului în care lucrăm agravează și ea stresul. Trăim și muncim mereu conectați, iar asta ne face să fim mereu într-o stare de alertă. Stresul de la locul de muncă influențează negativ inclusiv starea de bine și stabilitatea familiei – în cazul a 40% dintre angajați.

De acest context se leagă prima soluție de well-being destinată companiilor și creată de JuiceIT – New You Corporate Retreat. New You Corporate Retreat e gândit ca o soluție holistică pentru întreaga echipă, care poate revitaliza întreaga companie.

Ca rezultat, pot crește productivitatea unei echipe, satisfacția angajatului la locul de muncă, contribuind inclusiv la abilitatea de concentrare la birou și de a gestiona agenda zilnică foarte încărcată.

New You Corporate Retreat aduce laolaltă o echipă de specialiști care privesc mintea, corpul și sufletul ca pe un întreg. Programul cuprinde o varietate de activități, de la pilates și hatha yoga, la mindfulness și meditație, coaching de leadership și workshop-uri de nutriție & rețete.

Astfel, un retreat poate fi o ocazie foarte bună în care o echipă primește un interval de respiro – fie câteva ore, fie o zi, fie câteva zile – în care o reîncărcare a bateriilor poate crea obiceiuri noi, care să aducă o schimbare la nivel de cultura corporate. Și, pe termen lung, un program de well-being la nivel corporate poate fi parte integrantă din managementul performanței.