De curând, BlackBerry a publicat un teaser oficial pentru Key2, dar erau puține detalii care puteau fi observate. Știm deja că dispozitivul are o cameră dublă, tastatură fizică, asistență pentru aplicații messenger de la BlackBerry Hub, este preinstalată aplicația Privacy Shade și o o tastă fizică pentru a deschide toate aplicațiile, adică acel App Drawer de pe Android.

Acum, jurnalistul Evan Blass a postat imagini integrale cu telefonul. Acesta are un cadru metalic, iar colțul superior din față este din sticlă, și nu din metal, ca la Keyone, scrie The Verge.

Telefonul are nuanțe de gri și negru, mai puține găuri și senzori vizibili și poate chiar o amplasare mai spațioasă a tastelor. Butonul de pornire a fost mutat pe partea dreaptă, ceea ce înseamnă că stânga este acum goală. Tasta de configurare rapidă pentru comenzi rapide este situată sub butonul de pornire.

În afară de ceea ce se poate observa din aspectul smartphone-ului, se presupune că ar putea veni cu un procesor Snapdragon 660, are o memorie de 6GB memorie RAM și 64GB capacitate de stocare, iar bateria ar avea 3360 mAh.

Acestea sunt informațiile care se cunosc până în acest moment, deși nu sunt sigure, dar anunțul oficial este la doar trei zile distanță.