Prow continuă demersurile începute în 2020 și se conturează că un eveniment de referință în scenă produselor tech și digitale din România. Timp de 2 zile, profesioniști și curioși ai industriei, vor putea explora metodologii internaționale, se vor putea conecta cu scenă locală de startup-uri și produse și vor avea parte de un concert dedicat din partea trupei JazzyBlT.

După două ediții reușite, care au adus pe scena, fie fizică, fie virtuală, a conferinței, profesioniști cu renume de la Spotify, Hotjar sau PayPal, ediția cu numărul trei continuă să prezinte cele mai relevante perspective din industrie cu un line-up pe măsură:

  • Ken Sandy - Industry Fellow and Lecturer, UC Berkeley
  • Mev-Rael - Innovation, Product Management, UX Consultant
  • Iryna Struk - Product Manager, HandshHQ
  • Leon Barrett - Senior Product Manager, Ring, an Amazon company
  • Eva Drago - Co-Founder & CPO, Beelinguapp
  • Vasilica Bob - Head of Product & Design, 123FormBuilder
  • Renata McCurley - Director of Product Management, Cognizant Softvision Adrian Gal - Product Development & Senior Business Analyst, Unifiedpost Chiedza Muguti - Product Leader
  • Cristian Turcin - Cloud & Professional Services Product Manager, Orange Business Services
  • Lucian Bicsi - Lead Engineer, InnovX-BCR
  • Afonso Malo Franco - Product Director, Easee

Programul evenimentului cuprinde și o zi de workshop-uri, pe 8 septembrie, unde MeV Rael, Iryna Struk sau Renata McCurley, vor prezența metode practice de dezvoltare de produs, resurse și strategii pentru o carieră de succes în această industrie sau creșterea ratei de succes până la 90%.

Nimic nu descrie "growth" mai bine că și comunitatea de Product Strategy din cadrul Cognizant Softvision. Cei 50 de profesioniști cultivă în mod activ o mentalitate înclinată spre produs, impartășindu-și cunoștințele prin sesiuni saptamănale în cadrul comunității, scriind articole cu sfaturi despre cum utilizează "product mindset" în practică, prin sesiuni de mentorat și... nelipsitele meme-uri de product management. Angajamentul nostru față de premiumizarea digitală ne împinge limitele în promovarea unei culturi a experimentării și a knowledge sharing-ului. „Knowledge is wasted when it isn't shared", a spus JM Cornwell - și acesta este cel mai important motiv pentru care ne alaturăm PROW - un eveniment de impact care reunește într-un singur loc problem-solvers, oameni de business și profesioniști orientați pe digital.", spune Ștefan Bala, Community Lead Product Delivery Cognizant Softvision

Pe 9 septembrie, peste 300 de participanți sunt așteptați să descopere cele mai bune metode de colaborare, inovare sau creare a unei culturi de companie potrivită în această industrie.

Sunt ultimele zile în care biletele se pot achiziționa la prețul de tip Regular, acesta urmând să crească în dată de 1 septembrie.

Ediția Prow 2022 este realizată în parteneriat cu: Amazon, 123FormBuilder, Cognizant Softvision, InnovX-BCR, Unifiedpost, Orange România, Intel, Endava, Make IT în Oradea, Nagarro, [e-spres-oh], Autonom, Haufe Group, Access Group și ibis Timișoara.