Invitatul acestei ediții de Q&A live pe pagina de Facebook start-up.ro este Marian Ene, Director General Adjunct BT Mic, divizia de microfinanțare a Banca Transilvania. El va răspunde tuturor întrebărilor voastre puse în formularul de mai jos, ca să deschidem un dialog real între bancă și antreprenori.

BT Mic este divizia de microfinanțare și se concentrează pe antreprenori la început de drum care nu trebuie să prezinte foarte multe acte pentru a primi un credit. În momentul de față au fost 10.000 de antreprenori finanțați de BT Mic.

Pune o întrebare aici și îți răspundem în timp real.

BT Mic poate oferi în momentul de față între 4.000 de lei și 200.000 de lei pentru afaceri mici, iar dacă lucrurile merg bine, primești banii în 3-4 zile lucrătoare. Până la 120.000 de lei pot fi împrumutați fără garanții materiale, iar dacă ai o activitate agricolă poți accesa maximum 200.000 de lei fără garanții materiale și până la 400.000 de lei cu garanții imobiliare.

Ca să profiți de creditele BT Mic, firma ta trebuie să aibă o activitate de minimum 3 luni, adică să ai încasări 3 luni consecutive și ai cifra de afaceri anuală până într-un milion de lei.

Pune o întrebare aici și îți răspundem în timp real.

Q&A pe care îl vom organiza joi, la ora 10,00, pe pagina de Facebook start-up.ro este deschis tuturor celor care vor să afle despre finanțări și relația antreprenor-bancă. Lăsați întrebările voastre mai jos.