Pe 13 și 14 iunie, invitații care vor urca pe scena reConstruct Forum 2023 vor realiza o radiografie a pieței imobiliare la jumătatea anului, dar va pune în discuție și cele mai importante teme ale anului când vine vorba de transformarea urbană.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

reConstruct 14 iunie: Mobilitate și trafic în orașe

Ziua de 14 iunie, a doua zi a evenimentului reConstruct Forum 2023, este dedicată discuțiilor despre transformarea orașelor, una dintre temele pe care le vom aborda în cadrul panelurilor noastre fiind cea a mobilității în cadrul orașelor.

Temele vor continua abordarea din prima zi a evenimentului și vor pune pe tapet cele mai importante discuții pentru reconstrucția orașelor într-un mod care să fie înspre cetățean.

În cel de-al treilea panel al evenimentului reConstruct Forum de pe 14 iunie vom dezbate alături de invitații noștri traficul din orașe și soluțiile de mobilitate pe care le avem la îndemână pentru a decongestiona traficul pe viitor.

Orașul viitorului este unul al oamenilor, un oraș conectat în care nu suntem blocați în trafic și în care petrecem orele alături de familie și prieteni. Care sunt soluțiile pentru mobilitate și optimizarea traficului în orașele mari? Acest lucru vom încerca să-l aflăm de la antreprenori de mobilitate, experți de mobilitate și autorități publice.

Pentru că un oraș al prezentului și viitorului este unul conectat, în care nu suntem blocați în trafic și în care orele noastre sunt petrecute împreună cu familia și prietenii. Care sunt soluțiile pentru ca orice aspect important al vieții noastre să fie la 15 minute distanță și cum putem folosi mijloacele alternative de transport într-un mod eficient.

Panelul de la reConstruct organizat de către Green Start-Up va vorbi despre imobiliare, transport, retail și sustenabilitate pentru a transforma viața urbană.

Vom dezbate aceste subiecte în cel de-al treilea panel din a doua zi a reConstruct Forum 2023, pe 14 iunie, alături de:

  • Radu Mihaiu, Primar Primăria Sectorului 2: Radu Mihaiu este primarul Sectorului 2 din București. Anterior a fost secretar de stat în Ministerul Fondurilor Europene, responsabil cu digitalizarea și printre proiectele sale din Sectorul 2 se numără salubrizarea eficientă, crearea de locuri de muncă, dar și dezvoltarea de comunități locale mai puternice și o calitate a vieții mai mare.
  • Eduard Dumitrașcu, Președinte Asociația Română Smart City: Eduard este co-autor al cărții Orașe inteligente, de la idee la implementare. De asemenea, a inițiat împreună cu Organismul Național de Standardizare – ASRO un acord de colaborare privind elaborarea, publicarea și adoptarea la nivel național a Standardelor Internaționale privind dezvoltarea durabilă și durabilă a comunităților și orașelor inteligente (ISO). A fondat Smart City Magazine (2016), Caravana Smart City (2017), Academia Smart City (2018), este și inițiatorul și organizatorul Smart City Industry Awards, (scia.ro). În 2021 a lansat primul programul de măsurare a calității aerului în școli, City Air. Date deschise, accesibile tuturor.

reConstruct Forum 2023 realizează o radiografie a pieței imobiliare la jumătatea anului, dar va pune în discuție și cele mai importante teme ale anului când vine vorba de transformarea urbană.

reConstruct Forum 2023 este organizat în două zile. Pe 13 iunie se va pune accent pe piața imobiliară și provocările acesteia, iar pe 14 iunie vom discuta despre dezvoltarea orașelor într-un mod sustenabil și modern, pornind de la comunitate și ajungând la autorități publice.

De asemenea, noi speakeri vor fi confirmați până în apropierea evenimentului, așa că înscrie-te pe site pentru a afla ultimele actualizări.

Te poți înscrie la reConstruct Forum 2023 pe platforma IC Events aici.

Partenerii evenimentului sunt Genesis Property, Cometex, One United Properties, Liebrecht & wooD, Bog’Art, nHood, Autonom și imod Flowers.