Acum găsești cărți despre antreprenoriat la prețuri mai mici, având reduceri de până la 90%. Am selectat cinci cărți despre antreprenori care îți vor aduce o perspectivă diferită asupra modului în care trebuie abordate afacerile.

Cărți de antreprenoriat - povești reale

Girlboss, de Sophia Amoruso

În 2006, Sophia Amoruso lansa Nasty Gal într-un apartament plin cu haine vintage, un laptop și un cont de eBay, iar acum are clienți din 60 de țări. Cartea #GIRLBOSS îți va dovedi că succesul nu are legătură cu popularitatea din liceu sau cu facultatea pe care ai urmat-o, dacă ai făcut o facultate. În această carte vei găsi îndemnuri brute pentru trezirea la realitate, observații oneste și povești din spatele cortinei despre ascensiunea fulminantă a Nasty Gal. Găsești cartea aici, la reducere.

Screw it, Let's do it - Lecții din școală vieții, Richard Branson

Richard Branson este unul dintre cei mai cunoscuți antreprenori din lume, care a lansat și dezvoltat brandul Virgin. Din cartea lui vei afla că poți face un lucru, chiar dacă alții sunt sceptici. Trebuie doar să încerci și iar să încerci, până când reușeșți. În Screw It, Let's Do It, Branson împărtășește câteva dintre lecțiile de viață și carieră pe care le-a trăit și cum a folosit aceste învățăminte. Cartea se găsește aici.

Cărți pentru antreprenori - cum gândesc milionarii

Secretele minții de milionar. Ediția a IV-a, de Harv T. Eker

Harv Eker este om de afaceri, autor de cărți și orator motivațional. În cartea sa, el pleacă de la premisa că „nu lucrurile pe care le știm ne împiedică să avem succes, ci lucrurile despre care avem o părere incorectă reprezintă cel mai mare obstacol”. Cartea sa tratează mai puțin ceea ce trebuie învățat și mai mult ceea ce trebuie „dezvățat”. Potrivit lui, secretul stă în conștientizarea propriilor gânduri și acțiuni, astfel încât să ne putem elibera de alegerile făcute în trecut. Cartea poate fi cumpărată de aici.

21 de secrete ale antreprenorilor de succes, Brian Tracy

Brian Tracy a studiat mai bine de jumătate de secol antreprenori îmbogățiți prin forțe proprii, chiar el fiind unul dintre ei. În această carte vei regăsi perspectiva lui după o carieră de peste 30 de ani în care a oferit consultanță la peste 1.000 de companii și a ținut seminare la care au participat mai mult de 5 milioane de auditori, în peste 70 de țări. Stabilește-ți țelurile cu precizie, aplică strategiile din această carte și acționează, în fiecare zi, pentru a-ți îndeplini visurile. Cartea poate fi achiziționată de aici.

Drumul către excelență, Jim Collins, Morten Hansen

Din cartea celor doi autori vei afla că cei mai mari lideri nu sunt mai vizionari sau mai creativi decât competitorii lor și nici nu își asumă mai multe riscuri; dar sunt mai disciplinați și mai pragmatici. Pe de altă parte, inovația în sine nu e un argument decisiv într-un mediu schimbător; mai importantă e abilitatea de a gestiona corect inovația, de a combină creativitatea cu disciplina. Dacă vrei să afli care este drumul către excelență, cumpără cartea de aici.