Lansarea simultană în cinci orașe a fost posibilă în urma colaborării cu flotele locale, asigurând un număr necesar de șoferi parteneri care să fie la dispoziția localnicilor, dar și a turiștilor din zonă.

Cristian Sălceanu, Bolt Romania Country Manager, Ride-hailing, a declarat că „Astăzi lansăm serviciile de transport la cerere pe Valea Prahovei, chiar înainte de începerea unui nou sezon turistic de primăvară. Întreaga zonă este foarte importantă pentru noi, fiind în imediata apropiere a unor orașe în care serviciul nostru este foarte popular și ne oferă șansa de a răspunde așteptărilor clienților noștri, care ne caută serviciile și în afara marilor orașe tot mai frecvent. Din această lună, turiștii și localnicii au o alternativă eficientă și confortabilă de deplasare - transportul la cerere asigurat de Bolt.”

Pentru a accesa serviciile de transport la cerere Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play, App Store sau HUAWEI AppGallery.

Prețul curselor Bolt în orașele de pe Valea Prahovei începe de la 12 lei. Pe perioada lansării, utilizatorii beneficiază de reduceri de până la 70%.

Lansarea serviciului de transport la cerere este o oportunitate pentru cei care își doresc o sursă de venit suplimentară și un program flexibil. Persoanele interesate se pot înscrie contactând direct compania pe email, la romania-driver@bolt.eu, unde vor fi informați despre partenerii oficiali locali.

Bolt are 100 de milioane de utilizatori în 45 de țări și peste 400 de orașe din Europa și Africa. Compania urmărește să accelereze tranziția de la mașinile personale la mobilitatea partajată, oferind alternative mai bune pentru fiecare domeniu de utilizare, inclusiv ride hailing, mașini și trotinete electrice închiriate, livrare de mâncare și de produse alimentare și nealimentare.

Compania este prezentă în România cu serviciile de ride-hailing, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food), livrare de produse alimentare și nealimentare (Bolt Market) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Bolt este lider de piață în România, fiind prezentă în 28 orașe, extinzându-și continuu oferta de servicii și acoperirea națională.