SaaStock a început în 2015 la Londra. De la un meetup local, conferința a devenit un reper internațional care adună peste 6.000 de participanți.

SaaStock funcționează și cu așa-numite capitole locale care sunt organizate independent de experți locali. SaaStock este organizat la nivel local de Tekpon și va aduce ca speakeri pe Alexander Theuma, fondatorul SaaStock și Michael Kamleitner, fondatorul Walls.io și Swat.io.

Evenimentul de la București este dedicat tuturor profesioniștilor din tehnologie care dezvoltă produse Software as a Service și care vor să descopere noi strategii prin care să ajungă la clienți și noi metode prin care le pot dezvolta mai rapid.

Conferința are loc pe 1 noiembrie de la ora 18.00 la birourile Zitec / Mirro, Splaiul Unirii 165, la Etajul 6. Biletele pornesc de la 15 euro în format Early Bird și 20 de euro prețul general după perioada de Early Bird.

„Colaborarea noastră cu SaaStock nu este doar o onoare, ci și o confirmare a potențialului imens pe care îl are România în domeniul tehnologic. Prin aducerea unor nume grele din industrie, precum fondatorul SaaStock, Alex Theuma, ne propunem să deschidem uși și să creăm oportunități inedite pentru antreprenorii locali. Este momentul ca piața globală să descopere talentele și inovațiile românești.”, a spus Alexandru Stan, Tekpon

Te poți înscrie aici pentru a participa la conferință.

Tekpon este un marketplace de software care ajută companiile să găsească soluţiile software potrivite nevoilor lor. Alexandru Stan este membru SaaStock Founder Membership, comunitate pentru fondatori care scaleaza la $10M ARR.

„Suntem fericiți să fim gazdele unui eveniment de asemenea calibru, un eveniment care va pune Bucureștiul pe harta globală a industriei SaaS. Împreună cu SaaStock, ne propunem să oferim antreprenorilor români instrumentele și cunoștințele de care au nevoie pentru a excela pe scena internațională. Este mai mult decât un eveniment, este începutul unei noi ere pentru industria de software din România.”, a explicat și Cristian Dina, Tekpon