Nu trebuie să te avânți până în întunecimea internetului pentru găsi site-uri interesante care să te și amuze sau să te facă să uiți de orele grele de muncă. Și dacă vrei să te distrezi uitându-te la niște animăluțe, citind conspirații care mai de care mai ciudate ori povești de groază, iată patru site-uri pe care să le vizitezi.

Explore.org – live kitten cam

O sigură privire pe live stream-ul extreme.org dedicat pisicuțelor ar putea topi pe oricine și indiferent cât de grea ți-a fost ziua sau săptămâna, cu siguranță vei lăsa totul în spate și te vei relaxa alături de toate pisicile care se joacă pe ecranul laptopului tău.

Thread-ul r/nosleep

Reddit este o destinație care a atras de-a lungul anilor peste 1,6 miliarde de vizite pe thread-urile sale. Interesant este că 12 milioane de persoane sunt abonate la r/nosleep, o comunitate a iubitorilor de horror.

Nu știu dacă ar fi bine să intrați pe acest subreddit seara, după programul de muncă, însă dacă vreți să citiți despre niște povești de groază care-ți îngheață sângele-n vene, acesta este locul potrivit.

Wikipedia – lista care cuprinde teorii conspirative

Intrați pe această listă cu mintea deschisă, însă aveți grijă să nu vă lăsați absorbiți cu totul în teoriile care circulă pe acolo. De exemplu, că aeroportul din Denver ar fi sediul Noii Ordini Mondiale, sau că Iisus și Maria Magdalena erau un cuplu (poate ați citit și niște Dan Brown).

Recomandarea noastră este de a citi teoriile de acolo cu scepticism, însă trebuie să recunoaștem că Wikipedia per total este un loc fascinant care te ajută să te relaxezi după o săptămână grea și, în plus, să mai afli ceva interesant.

Escape Motions – Flame Painter, Amberlight, Rebelle, Inspirit

Dacă nu sunteți adepții cărților de colorat pentru adulți, sau a picturii pe numere – pentru că aveți de curățat în urma voastră -, și vi se pare mai interesant să pictați online, Flame Painter, Rebelle, Amberlight și Inspirit sunt locurile perfecte unde vă puteți manifesta latura artistică.