Sub conceptul de ”Cel mai mare festival din sufrageria ta”, SolidarLocal a reunit pe platforma online https://solidarlocal.ro unii dintre cei mai cunoscuți artiști și trupe din țară, într-un maraton de muzică bună: :Umbra, AG Weinberger, Alex & The Fat Penguins, Alexu and The Voices Inside, Ana Maria Munteanu, BlueVelvet, Bogdan Ioan, Breathelast, C.T.C., Days of Confusion, Dl Dani, Dora Gaitanovici, E.M.I.L., Emilian, El Negro, IOVA, Julie Mayaya, Jurjak, Just Another Lie, Les Elephants Bizarres, Liviu Teodorescu, Mădălina Petre, NAVI, Nicole Cherry, om la lună, Pistol cu Capse, Phaser, RUA, Rockabella, RoadkillSoda, Riyan, Rules of Silence, Sea Section, Seredinschi, The Sonic Taste, Soul Serenade, Stema, The Kryptonite Sparks, The Different Class, Tiberiu Albu, Tobi Ibitoye, Toulouse Lautrec, Valeria Stoica, Vizi și We Singing Colors.

Cei care au dorit să participe la festival au putut să își achiziționeze bilete cu prețuri de 15, 30, 50 sau 100 de lei, prin intermediul iaBilet.ro. Până la finalul zilei, peste 2200 de persoane au urmărit live concertele și s-au strâns 74.000 de lei.

”A fost o adevărată desfășurare de forțe să facem acest festival și cel mai mult mă bucură să văd câți oameni au crezut în această idee, câți au înțeles că e important să fim solidari și responsabili și cât de mulți au vrut să ajute prin muzică. Nu pot decât să le mulțumesc tuturor artiștilor, prezentatorilor și partenerilor implicați și să sper că prin SolidarLocal inspirăm cât mai mulți oameni să facă bine”, a declarat Bogdan Doltu, fondator Țac Pac Events.

”A fost un altfel de 1 mai anul acesta, un 1 mai pe care l-am petrecut împreună, de la distanță, fiind solidari. Le mulțumim tuturor artiștilor care au ales să susțină proiectele Dăruiește Viață și organizatorilor SolidarLocal - ajutorul lor este de neprețuit. Și le suntem tare recunoscători celor care au donat și care au participat la festival din sufragerie, pentru că au respectat regulile de distanțare socială și pentru că ne-au ajutat să fim alături de cadrele medicale și de pacienții din țară, cu echipamente de protecție și echipamente medicale și prin ridicarea Spitalului Modular 1 Elias.” - Carmen Uscatu, fondatoare, Dăruiește Viață

Organizatorii vor oferi posibilitatea de a urmări concertele în continuare, pe aceeași platformă, solidarlocal.ro, tot în baza unui bilet. Banii strânși din vânzarea de bilete vor fi donați în continuare către Dăruiește Viață.