Evenimentul este dedicat pasionaților de tehnologie și dezvoltarea produsului, de la developeri, specialiști în marketing, designeri, la manageri și analiști de business.

Workshopurile vor avea loc pe 26 octombrie, fiind coordonate de specialiști în domeniu care vor prezenta strategii pentru dezvoltarea și managementul de produs, dar și pentru gestionarea eficientă a echipelor și a obiectivelor.

Conferința va avea loc pe 27 octombrie și va cuprinde două scene: dezvoltare și management de produs & tendințe în tehnologie. În cadrul acesteia, speakerii vor prezenta cele mai recente tendințe din lumea tehnologiei și vor împărtăși bune practici din sfera managementului de produs.

Biletele la Prow Conference sunt disponibile aici.

Printre speakerii celei de-a patra ediții a Prow Conference se numără:

Iulian Vasilisca, Technical Product Manager & Experimentation Glovo în Barcelona, se alătură conferinței pentru a împărtăși cunoștințele sale despre dezvoltarea de produse și analiza datelor. Înainte de a se alătura echipei Glovo, Iulian Vasilisca a ocupat poziția de manager de produs la Bolt, unde s-a concentrat pe gestionarea platformei de experimentare.

Iulian va susține o prezentare despre importanța experimentării în dezvoltarea de produse și un workshop despre cunoștințele necesare pentru a efectua teste A/B eficiente în procesul de dezvoltare a produselor.

Afonso Maló Franco este lider de produs în cadrul Easee, una dintre companiile de tehnologie cu cea mai rapidă creștere din Europa și fost vicepreședinte al unuia dintre cei mai importanți jucători din lume în domeniul tehnologiilor educaționale pentru sănătate. Afonso are o experiență vastă în utilizarea obiectivelor și rezultatelor cheie (OKR) la scară largă în peste 25 de echipe de produs. El este autorul cărții “The PM Growth Bubble”, un ghid care îi ajută pe managerii de produs să se dezvolte și să încurajeze conversații de coaching. De asemenea, este un vorbitor frecvent la unele dintre cele mai mari conferințe de produs din Europa.

În cadrul workshopului “Debunking OKRs: How to unlock the power of great team objectives”, Afonso va prezenta aspectele cheie ale OKR-urilor pentru a asigura succesul implementării lor, precum și modalități de evitare a greșelilor comune.

Ilya LeyrikhProduct Director la Wise va aborda în cadrul prezentării „Product strategy from A to B” aspectele cheie ale strategiei de produs, oferind informații despre instrumente și perspective valoroase pentru a naviga în lumea complexă a dezvoltării și gestionării produselor.

În timpul celor șapte ani petrecuți la Wise, Ilya a avut o contribuție semnificativă la dezvoltarea experienței de plată, construind emiterea de carduri de la zero și conducând echipele de produse de servicii, inclusiv fincrime, KYC, asistență pentru clienți și trezorerie. Înainte de Wise, Ilya a lucrat la Yandex și iDa Mobile, dezvoltând aplicații bancare mobile. La începutul carierei sale, a lucrat ca designer și, mai târziu, ca inginer, înainte de a trece în cele din urmă la produse, în urmă cu zece ani.

Mirela Mus este fondatoarea și Chief Product Officer (CPO) al Product People, o companie de consultanță specializată în managementului de produs, cu misiunea de a ajuta companiile să descopere și să livreze mai rapid produse excelente. Mirela Mus are peste cinci ani de experiență ca Product Leader și peste 12 ani în management de produs în domenii precum tehnologiei sănătății, mobilității, comerțului electronic, fintech și ad tech, printre altele.

Mirela va vorbi în cadrul unui panel despre “How Product-Led Growth (PLG) Can Supercharge Organizations”, explorând importanța abordării bazate pe produs în stimularea creșterii organizațiilor.

Leon BarrettSenior Product Manager la Amazon va susține un workshop pe tema „How to be more outcome-focused”.

Cu peste 15 ani de experiență în industrie, Leon și-a început cariera ca inginer de software. Curiozitatea sa l-a condus spre managementul de produs, conducând echipe care creează produse digitale pentru branduri din domeniul guvernamental, hotelier, financiar, auto, educațional și de retail. Din poziția de Senior Product Manager pentru Amazon, Leon gestionează portofoliul de sonerii și camere de luat vederi Ring.