Companiei românești i se pot alătura studenți și masteranzi din domeniul IT, urmând să facă parte din echipele tehnice de Web Development (.Net) și să ocupe poziții de Junior Net Developer.

În cadrul stagiului de practică, studenții sau masteranzii vor avea ocazia să se familiarizeze cu ceea ce înseamnă mediul de lucru într-o companie și să intre în contact cu tehnologii de ultimă generație, dincolo de conceptele și noțiunile teoretice prezentate în cadrul facultății. Mai mult, vor avea un mentor care îi va ghida pe parcursul programului de practică, oferindu-le feedback constant despre evoluția lor. În funcție de rezultate, există posibilitatea ca stagiarii să primească oferte de angajare în cadrul companiei.

În calitate de partener Microsoft, EXE Software oferă practicanților posibilitatea de a folosi tehnologii precum .NET Framework, MS SQL Server, Microsoft Business Intelligence (MSBI), SharePoint, ETL/SSIS,Cube Analysis/SSAS și Reporting/SSRS pentru majoritatea soluțiilor dezvoltate. Totodată, vor avea acces la tehnologie IBM, folosind tool-uri precum Cognos TM1 Architect, Performance Modeler, Cognos TM1 WEB, Perspectives, Café sau Cognos Framework Manager.

„Suntem nerăbdători să cunoaștem noile generații și ne simțim optimiști față de aceste stagii de practică. Experiența ne arată că persoane care au venit la noi încă din anii de studiu ne-au rămas alături și chiar au devenit oameni de bază în companie”, a declarat Karina Uță, în calitate de HR Manager al EXE Software. Ea a mai spus că sunt în cputarea unor candidați capabili să lucreze bine în cadrul unei echipe și care au o influență pozitivă asupra celor din jur, candidați creativi, cu abilități de comunicare, flexibili și proactivi, cărora să le stimulăm viziunea de ansamblu”,

EXE Software este o companie fondată în anul 2001, specializată în dezvoltare software completă, soluții de performanță și servicii menite să sprijine creșterea afacerilor.