Compania de consultanță derulează programul Antreprenoriat – O nouă șansă în Sud Muntenia, prin care oferă un curs gratuit de competențe antreprenoriale pentru viitorii antreprenori din județe precum Argeș, Călărași, Dâmbovița, Giurgiu, Ialomița, Prahova și Teleorman. Înscrierile sunt deschise, iar cei interesați pot învăța cum să gândească un plan de afaceri. Vor beneficia de pregătire practică gratuită, consiliere precum și sprijin pentru înființarea a 36 de firme și crearea de noi locuri de muncă.

Totodată, acești 36 de antreprenori vor primi finanțări în valoare de 35.000 de euro pentru implementarea ideilor de afaceri.

Un alt program derulat de firma de consultanță este Antreprenoriat – O nouă șansă în Sud Est. Acesta se adresează viitorilor antreprenori din județele Brăila, Buzău, Constanța, Galați, Tulcea și Vrancea. Și în cazul acestui program va fi formată o nouă generație de antreprenori. Aceștia vor putea participa la un curs de formare, pe durata a 40 de ore (8 ore/zi, 5 zile de curs), vor beneficia de se sesiuni de consultanță în vederea implementării planurilor de afaceri pe toată durata proiectului, iar 36 de afaceri (alese în urma unui concurs) vor beneficia de subvenții, acordate sub forma de ajutor de minimis, în valoare tot de 35.000 de euro.

Înscrierile în cele două programe continuă pe tot parcursul lunii aprilie.

Alte proiecte derulate prin intermediul programului Start Up Plus

România Start Up Plus pentru Regiunea Sud Est – 40.000 de euro pentru antreprenori

Bani pentru teleormăneni și județele din jur - viitorii antreprenori din Muntenia, ajutați cu 40.000 de euro

39.000 euro pentru idei de afaceri în Regiunea Centru

Finanțări nerambursabile în valoare de 40.000 de euro oferite de UVT

Startup Yourself – program finanțare antreprenori în regiunea de Nord-Est

Ingenius Hub, program de finanțare și pregătire pentru viitorii antreprenori