Evenimentul dedicat comunității de startup-uri, dar și celei de tech anges este orgaizat de Academy+Plus (Școala de IT).

Fondată la Cluj în 2014 și prezentă din acest an și la București, Academy+Plus pregătește IT-ști prin metode practice și inovatoare pentru piața muncii (teste de gaming, coding, proiecte cu scenarii realiste adaptate la nevoile actuale). Startupurile și corporațiile pot prelua oameni foarte bine pregătiți dintre elevii școlii de IT, cu care pot să execute propriile proiecte și strategii.

Evenimentul de miercuri, 13 decembrie, este organizat și cu ajutorul Camerei de Comerț și Industrie Româno-Franceze (CCIFER), Business France și SprintPoint Accelerator.

Evenimentul începe la ora 15:30, la Ethos House (Calea Floreasca, 240b, etajul 3) și va aduce în fața fondatorilor de startup și a investitorilor de tip angel povești de succes în antreprenoriat, dar și o sesiune de pitching. Dacă vă doriți să participați la acest eveniment puteți trimite un mesaj pe adresa andreea@academyplus.ro.