Oficialii acceleratorului vor fi prezenți la București pe data de 21 martie pentru o serie de întâlniri cu antreprenorii români care își doresc să facă parte din cohorta din 2018 a Techstars London.

”Vedem România ca find un hub antreprenoral în continuă dezvoltare, iar în fiecare an apar companii românești tot mai bune. Anul trecut am avut o companie românească în programul de la Londra (Planable – n.red.)”, ne-au precizat reprezentanții Techstars London.

Antreprenorii care își doresc o întâlnire individuală, de o jumătate de oră, cu oficialii Techstars se pot înscrie la acest link. De asemenea, reprezentații Techstars London vor continua seria întâlnirilor Office Hours până la începutul lunii aprilie, doritorii putând să discute cu ei și în alte orașe (Kiev, Londra, Stockholm, Oslo, sau Seul).

Totodată, pe 21 martie va avea loc la București și un eveniment (cu începere de la ora 18:30) dedicat comunității locale de startup-uri.

În ultimii zece ani, peste 1.200 de startup-uri au trecut prin programele derulate de Techstars. Acestea au primit finanțări în valoare de peste 4 miliarde de dolari și sunt evaluate la mai mult de 10 miliarde de dolari.

În luna iulie a anului trecut, reprezentanții Techstars anunțau noua cohortă de startup-uri acceptată în cadrul programului din 2017. Startup-ul Planable, fondat în Republica Moldova și crescut la Cluj-Napoca, era pe lista acceleratorului, fiind prima companie românească care reușea să ajungă la unul dintre cele mai cunoscute programe de accelerare din lume.