După 15 ani de la lansarea modelului Razr cu clapetă, Motorola vine cu o transformare a acestuia, smartphone-ul fiind dezvoltat printr-un parteneriat dintre Lenovo, compania părinte a brandului Motorola, și operatorul american de telecomunicații Verizon.

Potrivit informațiilor apărute în presa de peste ocean, Lenovo ar urma să lanseze un nou Motorola Razr, cu display pliabil, în februarie. Business Insider citează publicația WSJ, care spune că prețul noului Motorola s-ar ridica la 1.500 de dolari, de două ori mai mult decât prețul telefonului original, considerat unul scump la acea vreme.

Noul telefon va avea un număr limitat de 200.000 de unități. Încă nu se cunosc multe detalii privind designul și specificațiile tehnice, dar, cel mai probabil, display-ul va dispune de tehnologia OLED, singura care are proprietatea de a fi îndoită fără a se sparge.

Smartphone-urile cu ecrane pliabile sunt noul trend care vor intra pe piață în 2019. Primul smartphone pliabil a fost pus în vânzare de startup-ul chinez Royole, fiind încă în fază de pre-comandă. Samsung și-a prezentat telefonul pliabil și e probabil să vedem anul acesta prima varianta comercială. Și Huawei anunța că lansează smartphone pliabil până la finalul anului 2018.

Foto credit: Lawcain/ Deposit Photos