Mai jos am ales cinci modele de televizoare pe care le-am găsit la reduceri generoase și care te-ar putea interesa. Mai multe modele găsești aici.

Smart TV de la Samsung - reduceri de peste 60%

Primul din lista noastră cu televizoare Samsung la reducere este unul arată bine din punct de vedere al design-ului, având niște margini foarte mici în jurul ecranului. Are o diagonală de 125 de centimetri, la rezoluție Ultra HD 4K.Televizorul smart oferă acces la internet și la diverse aplicații precum YouTube, Netflix sau HBO GO. Îl poți cumpăra de aici, redus cu 51%.

Următorul televizor smart din lista noastră de recomandări de televizoare Samsung la reducere are cea mai mare reducere și îl găsiți acum la un preț mai mic cu 61%. La fel de generoasă este și dimensiunea acestuia - este vorba despre un Samsung cu diagonala de 139 de centimetri. Ecranul edge to edge oferă o eleganță deosebită televizorului. Aplicația SmartThings de care dispune poate funcţiona ca telecomandă şi poate controla Modul Ambient. Televizorul smart poate fi comandat de aici.

Reducere la televizoare smart

Un alt televizor smart de la Samsung la dimensiune mare pe care îl găsești acum la reducere este unul cu ecran curbat, la rezoluție Ultra HD 4K. Are o diagonală de 125 de centimetri, LCD cu iluminare LED. Cu aplicația SmartThings de pe telefonul mobil puteți urmări dispozitivele conectate pe ecranul televizorului. Acesta dispune de WiFi și CI+. Televizorul inteligent este acum redus cu 43% și poate fi comandat de aici.

O reducere semnificativă are și acest Samsung de 139 de centimetri în diagonală, cu ecran LED. La capitolul conectori, televizorul are Wi-Fi Integrat, slot CI+, un slot USB și două porturi HDMI. Rezoluția televizorului este Ultra HD 4K. Televizorul smart funcționează bine, fără probleme de software, având și un sunet foarte bun, unul dintre punctele forte ale unor astfel de dispozitive, ca să te poți bucura de o experiență cât mai reală. Acesta are o reducere de 58% și se găsește aici.

Televizor Samsung la reducere

Ultimul televizor smart de Samsung pe care îl recomandăm are și cel mai mic preț. Are difuzoare stereo care promit un efect surround. Display-ul este unu plat, cu diagonala de 139 de centimetri, la rezoluție Ultra HD/ 4K. Printre porturi se numără și două USB-uri și trei HDMI-uri, deci la capitolul conectivitate stă foarte bine. Aplicațiile Netflix, HBO GO și Youtube merg bine, fără întrerupere. Televizorul smart este redus cu 40% și poate fi achiziționat de aici.