Retailerul online de electronice evoMAG sărbătorește 14 ani de când este pe piața românească și cu ocazia asta vine cu oferte de produse care au reduceri de până la 75%. Noi am ales câteva televizoare smart pe care poți să le iei acum la jumătate de preț.

Televizor Super UHD LG Ultra HD 4K - 125 cm

Calitatea imaginilor este unul dintre cele mai importante aspecte la un televizor, iar acest LG oferă culori bogate și autentice din orice unghi de vizualizare. Ecranul Nano Cell de la LG aplică nanoparticule care optimizează fiecare culoare. Împreună cu procesorul inteligent α7 (Alpha7), tehnologia de procesare exclusivă pentru televizorul LG permite culori bogate și detalii profunde, aducând la viață frumusețea. Tehnologia Dolby Atmos capturează în mod realist mișcarea fiecărui obiect și redă sunet surround la 360º. Împreună cu Dolby Vision, acesta oferă o experiență cinematică integrală. Redus aproape la jumătate de preț, televizorul smart poate fi cumpărat de aici.

Televizor LED LG Ultra HD 4K - 139 cm

Televizorul LG UHD are de patru ori rezoluția unui televizor Full HD. Acesta oferă imagini consecvente din orice unghi. Procesorul Quad Core funcționează neîncetat pentru a reduce zgomotul, a îmbunătăți claritatea. Tehnologia de sunet multichannel produce efectul ultra surround. Poți deschide și naviga prin aplicații selecte și alte servicii premium folosindu-te doar de voce. Televizorul este comod de utilizat, având funcție wireless. Are o reducere de 43% și poate fi achiziționat de aici.

Televizor LED Samsung Ultra HD 4K - 165 cm

Tehnologia HDR al acestui smart TV optimizează culoarea și contrastul fiecărei scene, pentru a te uita la filmul preferat cu cele mai detaliate detalii. Datorită ghidării vocale, nu mai trebuie să traversați canalele, iar cu funcția SmartThings, poți conecta o gamă largă de dispozitive inteligente, cum ar fi un frigider, pe telefonul mobil. Telefonul tău partajează informații despre rețeaua Wi-Fi cu televizorul. Dispozitivul este redus cu 51% se găsește aici.

Smart TV LED Samsung Ultra HD 4K - 101 cm

Designul modern şi elegant umple în mod natural spațiul tău cu o notă în plus de rafinament. Televizorul Samsung UHD oferă detalii mai clare în scenele luminoase și întunecate. Datorită funcției PurColour, poți viziona conținutul preferat exprimat în culori naturale. Televizorul smart are o reducere de 50% și se găsește aici.

Televizor LED Samsung Ultra HD 4K - 125 cm

Televizorul arată bine din punct de vedere al design-ului, cu niște margini foarte mici în jurul ecranului. Culorile sunt foarte vii și aproape de realitate, vibrante în conținut GDR. UHD Scaling-ul își face treaba foarte bine, iar canalele HD se văd foarte bine. Televizorul smart are chiar și o opțiune care elimină dintre canalele care emit la o calitate proastă. Aplicațiile principiale, precum YouTube, Netflix, HBO GO sau Twitch, se mișcă bine și arată modern. Îl poți cumpăra de aici, redus cu 51%.