Funcționalitățile premium ale platformei, diversitatea sellerilor și calitatea serviciilor pe întreg lanțul de vânzare, precum și o apetență crescută a clienților pentru comerțul online au dus la creșterea vânzărilor în acest interval.

În prezent, Esteto Marketplace oferă posibilitatea creșterii vânzărilor pentru 517 magazine partenere înscrise în platformă.

„Dacă pe tot parcursul anului trecut s-au alăturat Esteto Marketplace 93 de noi parteneri, care au listat 78.000 de produse, de la începutul lui 2021 peste 100 de parteneri noi, care au listat aproape 39.000 de produse, au ales platforma noastră marketplace. Pentru a le oferi clienților noștri o gamă diversă de produse și servicii post vânzare de calitate, căutăm mereu parteneri serioși, cu experiență în eCommerce, care au stocuri, oferte bune și capacitatea de a respecta termenele de livrare. Ținta noastră este să încheiem anul cu 300 de noi parteneri în platformă”, spune Octavian Jomir, cofondator Esteto.ro.

Esteto.ro investește constant în dezvoltarea platformei marketplace, oferind și servicii de consultanță partenerilor pentru a lua cele mai bune decizii, pentru a integra cel mai simplu fluxurile lor cu platforma Esteto Marketplace, concomitent cu realizarea de campanii de marketing dedicate produselor din marketplace.

În ceea ce privește investițiile de anul acesta, strict pe segmentul marketplace, Esteto.ro se axează pe automatizarea procesului de lucru și de integrare cu firmele de curierat și cu platformele eCommerce și pe creșterea numărului de parteneri și a numărului de produse listate de către aceștia.

Pentru partenerii Esteto Marketplace, integrarea în platformă presupune:

  • Listarea produselor rapid, direct în platformă, prin import din Excel sau prin API;
  • Încasare rapidă a banilor direct în cont;
  • Zero taxe de setup și administrare de cont;
  • Zero comision de procesare a plăților cu cardul;
  • Livrare cu oricare dintre curieri și stabilirea propriei politici de livrare și costurile aferente;
  • Suport dedicat

Esteto.ro nu percepe comisioane de listare în platforma marketplace, comisioane pentru plățile cu cardul și nici comisioane pentru transport sau comenzi anulate și returnate. Singurul comision perceput este cel pentru comenzile livrate și încasate, fără transport și TVA.

Esteto.ro este unul dintre cele mai importante magazine online pentru femei care comercializează peste 500.000 de produse (produse cosmetice, naturiste, parfumuri, cărți, jucării, ceasuri, bijuterii, Home&Deco și Fashion) și integrează în marketplace-ul propriu, oferte de la peste 300 de parteneri activi.

Esteto.ro a fost fondat în 2013 de Octavian Jomir și de soția sa, Elena Jomir, magazinul online ajungând să fie recunoscut între cele mai importante business-uri online din România, cu prezență regională, în Bulgaria și Ungaria, înregistrând anul trecut o cifră de afaceri de 4,6 milioane de euro, în creștere cu 74% față de anul anterior.