Cei care merg în Brașov sau Timișoara în acest weekend pot profita de Uber gratuit din partea companiei. E un nou efort de marketing extins al firmei americane pentru a câștiga piață în țara noastră.

Pentru a beneficia de reducere, utilizatorii trebuie să introducă în aplicație codul promoțional gratuitBV, pentru Brașov sau gratuitTM, dacă sunt în Timișoara.

Promoția funcționează pentru cinci curse

Promoția se aplică automat după introducerea codului promoțional în cont o singură dată și este valabilă de vineri, 25 noiembrie, ora 10:00 până duminică, 27 noiembrie, ora 23:59, în limita a cinci curse în valoare de până la 25 de lei fiecare, pentru fiecare utilizator de Uber, nou sau existent.

Cum funcționează?
  • Utilizatorii Uber trebuie să deschidă meniul aplicației Uber (colțul din stânga sus) și să selecteze “Promoții” și apoi “Adaugă cod promoțional”.
  • Utilizatorii care folosesc noua aplicație Uber trebuie să deschidă meniul aplicației (colțul din stânga sus) și să selecteze “Metode de plată” și apoi “Adaugă cod promoțional”.

“Ne bucurăm că aplicația Uber are peste 6.500 de utilizatori în Brașov și Timișoara. Vrem să le mulțumim pentru încredere și pentru că aleg să călătorească cu Uber. Sărbătorim împreună lansarea aici oferindu-le localnicilor și turiștilor trei zile în care pot merge cu Uber gratuit”, a declarat Irina Scarlat, Marketing Manager Uber România.

De regulă, Uber e disponibil în Brașov la tariful de 1.5 lei pe kilometru și în Timișoara la tariful de 1.75 lei pe kilometru. Astfel, în condiții de trafic normal, o cursă Uber de la gară până la Poiana Brașov va costa aproximativ 25 de lei, iar o cursă Uber de la Piața Unirii până la Aeroportul Traian Vuia din Timișoara va costa aproximativ 22 de lei.

Începând de săptămâna aceasta, Uber oferă servicii pentru peste 140.000 de utilizatori din 4 orașe din România: București, Cluj, Timișoara și Brașov.