Clienții Supercom vor putea plăti facturile atât numerar, în magazinele partenere un-doi Centru de plăți, cât și online, cu cardul, în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți, care e disponibilă atât pe dispozitivele cu sistem de operare Android, cât și iOS.

Rețeaua de magazine partenere un-doi Centru de plăți are peste 10.000 de locații, din care peste 1.000 sunt prezente în zonele în care operează Supercom, clienții companiei putând însă achita facturile în oricare dintre locațiile un-doi Centru de plăți din țară. Supercom furnizează servicii de salubritate pentru peste două milioane de români din București și din județele Ilfov, Bistrița-Năsăud, Cluj, Dâmbovița, Ialomița, Caraș-Severin și Hunedoara.

Abonații au, astfel, posibilitatea de a achita facturile de salubritate 7 zile din 7 în magazinele de proximitate, precum și în aplicația online un-doi Centru de plăți.

În orice magazin partener un-doi Centru de plăți, clientul poate prezenta factura Supercom, angajatul magazinului va scana codul de bare de pe factură, se va afișa automat soldul de plată pe terminalul din magazin, iar clientul poate plăti numerar. În plus, facturile Supercom vor putea fi achitate și prin simpla prezentare a codului de client în oricare din magazinele partenere un-doi Centru de plăți. Plata se va înregistra in sistemul Supercom în timp real, fără a fi necesar un timp de așteptare pentru înregistrarea acesteia.

Folosind telefonul mobil, clienții Supercom au la îndemână 3 soluții de plată. În aplicația un-doi Centru de plăți, clienții își pot adăuga furnizorul Supercom prin introducerea codului de client o singură dată, urmând să fie notificat în fiecare lună când se emite o nouă factură și să poată fi achitată ușor, din aplicație. Plata facturilor în aplicație se mai poate face și prin scanarea codului de bare de pe facturi sau prin importul facturilor din galeria sau din fișierele telefonului.

Prin un-doi Centru de plăți au fost realizate, în 2021, peste 36 de milioane de tranzacții de plăți de facturi, reîncărcare prepay, asigurări și viniete, atât în cele peste 10.000 de magazinele partenere deschise în peste 2.600 de localități urbane și rurale din întreaga țară, cât și direct în aplicația de mobil un-doi Centru de plăți.