De-a lungul celor 4 ani de activitate, startup-ul fondat de Tinu Bosînceanu, absolvent de Matematică la Harvard, a pregătit peste 400 de elevi pentru a fi acceptați la facultăți din top 100 la nivel global, având o rată de succes de 95%.

Pentru a crește șansele elevilor de liceu de a fi admiși la universități din Europa, Asia sau SUA, Upgrade Academy organizează o nouă conferință intensivă online de 2 zile, la care sunt așteptați peste 2000 de participanți.

Upgrade University Summit va consta în 19 sesiuni de prezentare, masterclass-uri și sesiuni de Q&A și este adresat în principal elevilor din clasele a 10-a și a 11-a, care își doresc să obțină oferte de la unele din cele mai prestigioase facultăți din lume.

Reprezentanții celor 10 universități invitate, printre care și Cambridge, Johns Hopkins, NYU, National University of Singapore, University of Amsterdam, precum și mentorii Upgrade (absolvenţi Harvard, Oxford şi Cambridge) vor aborda teme precum:

  • impactul pandemiei asupra procesului de aplicație
  • redactarea eseului personal
  • criteriile de acceptare ale fiecărei universități
  • alegerea unei facultăți din Europa în contextul Brexit

”În acest moment, peste 40.000 de studenți își continuă studiile în străinătate. Este extrem de important pentru ei să descopere ce îi pasionează, să aleagă facultatea potrivită și să meargă spre cele mai bune universități din lume. Noi ne-am asumat misiunea de a le fi alături pe acest drum atât prin programe de pregătire și mentorat, cât și prin evenimente adaptate și bine fixate în contextul anului 2021, precum târgul Upgrade University Summit care aduce laolaltă atât unele dintre cele mai bune universități din lume, cât și mentori excepționali. Ne dorim să subliniem importanța unei educații de top, mai ales când vine vorba de alegerea universității”, spune Tinu Bosînceanu, fondator Upgrade Academy.

Evenimentul are loc exclusiv online, iar participarea este gratuită și se face în baza înscrierii în prealabil pe site. Agenda completă și lista speakerilor sunt disponibile pe https://www.upgradeacademy.ro/ro-upgrade-university-summit-2021.