Veeam a livrat mai mult de 20 de versiuni noi de produse, inclusiv actualizări semnificative ale caracteristicilor pentru corporații în ultimele 18 luni și mai multe lansări majore în prima jumătate a anului - Veeam Backup pentru platforma Google Cloud și Veeam Backup &Replication v11.

Fără planuri de încetinire a ritmului, Veeam se pregătește să lanseze inovații cheie pentru soluții native în cloud pentru AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Microsoft Office 365 și prima integrare a Kasten K10 pentru Kubernetes în platforma Veeam în a doua jumătate a anului 2021.

Repere pentru T2 2021

  • Lansarea celei mai avansate soluții de protecție a datelor pentru fluxurile de lucru în cloud, pentru medii virtuale, fizice, SaaS și Kubernetes - Veeam Backup &Replication v11 – care a fost descărcată de peste 220.000de utilizatori de la lansarea sa în primul trimestru. V11 oferă protecție robustă împotriva ransomware-ului, cu mai multe opțiuni de stocare imuabile, gestionarea ciclului de viață a datelor, precum și protecția continuă a datelor (CDP), reducând și mai mult timpul de nefuncționare și pierderea datelor pentru toate sarcinile de lucru, locale și în cloud cu AWS, Azure și Google.
  • Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a raportat o creștere de 58% în T2 2021, produsul fiind descărcat de 189.000 de ori, cu 6,6 milioane de utilizatori plătitori.
  • Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri ideale pentru mediile destinate corporațiilor, ceea ce a dus la o creștere de +195% a achizițiilor cu valori de peste 1 milion USD.
  • Veeam a încheiat cea mai mare tranzacție de backup pentru AWS din istoria sa în T2 2021, pe măsură ce creșterea soluțiilor de backup native în cloud (AWS, Microsoft Azure, Google Cloud) continuă să accelereze.
  • Alianțele globale ale Veeam cu Hewlett Packard Enterprise (HPE), Cisco, NetApp și Lenovo au raportat o creștere de 27% față de aceeași perioadă a anului trecut.
  • Veeam Universal License (VUL), prima licență portabilă din industrie care oferă o licență de abonament simplă, flexibilă "per volum de muncă" pentru protejarea tuturor sarcinilor de lucru în medii locale, hibride și multi-cloud, a reprezentat aproape 3/4 din tranzacțiile de bază noi în T2, cu o creștere de 62% YoY.
  • 82% din companiile Fortune 500 și 69% din Global 2000 sunt acum clienți Veeam. Printre clienții noi din trimestrul al doilea 2021 se numără Staples Solutions, ABB Croația, Baumit GmbH, City of New Orleans, Global Data Vault, Ituran, Morehouse Scoala de Medicina, New Belgium Brewing Company, NewCytech, Ruhr Universitatea Bochum, Shamir Medical Center și 63 Moons Technologies Ltd.
  • În iunie, Veeam a anunțat lansarea noii sale filiale axate pe soluții destinate instituțiilor guvernamentale, Veeam Government Solutions, Inc. (VGS) . Cu sediul central în Washington D.C. și deținută și condusă în proporție de 100% de entități din SUA, VGS aduce un portofoliu cuprinzător de soluții software de protecție a datelor, care sunt verificate și validate independent de instituții federale și agenții independente din SUA.
  • În recent lansatul Magic Quadrant 2021 pentru Soluții de Backup și Recuperare Enterprise, Gartner poziționează din nou Veeam ca fiind lider în industrie pentru a cincea oară consecutiv. De asemenea, compania a fost poziționată pe primul loc în ceea ce privește capacitatea de executie, pentru al doilea an la rând.