eeam a dat startul celui de-al șaptelea eveniment anual destinat utilizatorilor, VeeamON 2021, în cadrul căruia a oferit o imagine de ansamblu clară a viziunii și strategiei sale pentru cele mai avansate soluții de protecție a datelor pentru cloud, mașini virtuale, SaaS, Kubernetes și medii de lucru fizice. VeeamON 2021 privește în urmă, la modul în care Veeam și ecosistemul său de parteneri au rezistat unui an plin de provocări și au oferit soluții simple, flexibile, fiabile și puternice de gestionare și protecție a datelor pentru peste 400.000 de clienți. Cele mai importante repere ale evenimentului includ sesiuni interactive și inspirate de la echipa de conducere a Veeam - inclusiv CEO Bill Largent, CTO și SVP Product Strategy Danny Allan și SVP Product Management Anton Gostev - precum și speakeri invitați din New Orleans, Maritz și Nuance.

De când Veeam a fost fondată cu mai mult de un deceniu în urmă, aceasta și-a extins și consolidat continuu platforma pe măsură ce piața evoluează către noi tehnologii. Recunoscută într-un timp foarte scurt ca fiind cea mai bună soluție de backup pentru VMware vSphere, Veeam a continuat să evolueze împreună cu cerințele pieței prin adăugarea de soluții pentru mai multe hipervizoare, sisteme fizice, oferte SaaS (Microsoft Office 365), medii cloud publice și, cel mai recent, își dublează eforturile acum pe infrastructura modernă precum Kubernetes (cu achiziția recentă a Kasten). Protecția modernă a datelor, definită de Veeam, oferă o platformă unică pentru reziliența datelor pentru a proteja fiecare volum de muncă, pentru a accesa toate platformele cu o singură experiență, pentru a reduce costurile de operare și pentru a asigura recuperarea garantată.

Veeam a anunțat recent un alt trimestru de creștere de două cifre, cu o creștere anuală a veniturilor recurente (ARR) de 25% față de anul precedent pentru trimestrul 1 din 2021 - al treisprezecelea trimestru consecutiv de creștere de două cifre. Veeam evidențiază creșterea puternică pe segmentul Companii, două treimi din abonamente provenind din noi licențieri, față de numai o treime din reînnoiri. Veeam continuă să lanseze noi caracteristici și îmbunătățiri ideale pentru companiile mari, ceea ce a dus la o creștere de +246% față de anul precedent în cazul tranzacțiilor de mari dimensiuni. O contribuție importantă la această creștere remarcabilă a segmentului este dată de cele 17 versiuni noi de produse lansate de la VeeamON 2020 (acum 12 luni), care acoperă ecosistemul mediilor cloud, virtuale, fizice, SaaS și specifice aplicațiilor, inclusiv Veeam Backup &Replication v11. V1 a fost lansat în 2008, iar anul acesta V11 este produsul emblematic al companiei, lansat în trimestrul 1 din 2021 cu încă 200 de îmbunătățiri noi și puternice de backup, cloud, Disaster Recovery, securitate și automatizare. Cu 1 milion de instalări active, Veeam Backup &Replication este acum cel mai folosit software de backup pentru companii mari din lume - mai mult decât unii din concurenții săi împreună.

Veeam a lansat, de asemenea, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v5 la sfârșitul anului 2020. Fiind cea mai implementată soluție Microsoft Office 365 din industrie, Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 a fost produsul Veeam cu cea mai rapidă creștere din ultimii 2 ani, raportând o creștere de 222% YoY și descărcat acum de mai mult de 176.000 de organizații cu 15 milioane de adrese de email protejate.

Veeam pune creșterea sa rapidă pe seama faptului că este un producător dedicat de software, agnostic din punct de vedere al hardware-lui folosit, pregătit pentru soluții în cloud și flexibil. În plus față de 83 de matrice de stocare primare și 85 de sisteme secundare de stocare, Veeam a validat oficial suportul pentru 37 de sisteme de stocare a obiectelor, dintre care 12 sunt imuabile - inclusiv suport pentru toți cei trei mari furnizori de cloud (AWS, Azure și Google Cloud Storage) și oferă suport în toate cele 3 piețe. Veeam se mândrește cu mai mult de 1EB de date protejate cu stocare de obiecte în doar ultimii 2 ani.

Recunoașterea recentă a industriei se aliniază, de asemenea, cu creșterea și impulsul Veeam. În cel mai recent raport IDC, Semi-Annual Software Tracker for Data Replication &Protection 2H'20, Veeam a avut cea mai rapidă creștere a veniturilor, atât secvențial (21,5%) cât și de la an la an (17,9%) în semestrul 2 din 2020 dintre primii cinci furnizori, toți ceilalți furnizori la un loc și media generală a pieței. Gartner a poziționat Veeam în cadranul Leaders al Cadranului Magic 2020 pentru soluții de backup și recuperare a centrelor de date. Nu numai că acest lucru marchează a patra oară când Gartner a recunoscut Veeam ca lider de categorie, dar este prima dată când Veeam este poziționat cel mai sus în general privind Abilitatea de a Executa (Ability to Execute). Veeam a fost, de asemenea, singurul furnizor care a urcat atât în categoria Abilitatea de a Executa, cât și pe axa Îndeplinirea Viziunii (Completeness of Vision). În plus, pentru prima dată în istoria companiei, Veeam a fost inclusă recent în topul Financial Times’ Americas Fastest Growing Companies 2021.

"Deși istoria noastră de creștere solidă și profitabilitate este de neegalat în industrie, cred că Veeam va deveni liderul industriei în cazul veniturilor totale în următorii 2 ani, dar ceea ce mă face să fie cel mai mândru este că am ajutat peste 400.000 de clienți din întreaga lume cu să își protejeze datele cu o soluție modernă. Veeam protejează datele care alimentează economia noastră digitală globală".

La VeeamON 2021, Veeam a oferit o avanpremieră a viitoarelor soluții, prezentând inovații în ceea ce privește actualizările viitoare ale platformei sale unice pentru a proteja și gestiona TOATE aplicațiile. Programate pentru lansare în a doua jumătate a anului 2021, Veeam a demonstrat inovațiile cheie ale soluțiilor cloud native pentru AWS, Microsoft Azure, Google Cloud, Microsoft Office 365 și prima integrare a Kasten K10 pentru Kubernetes în platforma Veeam.

„În ultimele 18 luni, Veeam s-a bucurat de cea mai prolifică perioadă de lansare de produse, aducând pe piață mai mult de 20 de noi oferte precum Veeam V10 și V11, Veeam Backup pentru Google Cloud, actualizări pentru Veeam Backup pentru Microsoft Azure, AWS și Microsoft Office 365 și multe, multe altele”, a spus Danny Allan, CTO și SVP, Product Strategy la Veeam. „Continuăm să inovăm și știm că clienții caută să-și protejeze datele în mai multe medii, iar cu platforma unică Veeam, contribuim la asigurarea comunității că fiecare pachet de date, fiecare sarcină de lucru este sigură și ușor de recuperat, indiferent de locul în care clienții noștri își desfășoară activitatea. Suntem mândri de succesul nostru și că suntem acum numărul 2 pe piață și știm că acesta este doar vârful aisbergului. ”

Capabilități extinse pentru AWS, Azure și Google Cloud

Platforma unică Veeam pentru protejarea și gestionarea resurselor în medii cloud-native și cloud-hibrid, inclusiv AWS, Azure și Google Cloud, oferă mobilitate cloud pentru backup, recuperare și migrare a aplicațiilor în orice mediu, asigurând până la 50 ori costuri mai mici atunci când protejează aplicațiile din cloud.

 • Veeam Platform primește backup și recuperare nativă pentru Google

Veeam oferă acum suport nativ în cloud pentru cei trei furnizori de servicii cloud de top - AWS, Azure și Google Cloud - sub o singură platformă comună în medii hibride / multi-cloud. Aceasta include, de asemenea, mobilitatea în cloud pentru backup, recuperare și migrare la fața locului și în cloud-urile publice.

 • Cel mai mic cost de retenție și arhivare pe termen lung pentru soluții de backup pe platformele AWS, Azure și Google Cloud

Veeam a anunțat suport pentru stocarea elementelor de arhivă pentru toți cei trei furnizori de servicii cloud de top

 • AWS = Amazon S3 Glacier și Amazon S3 Glacier Deep Archive
 • Azure = Azure Archive Storage
 • Google Cloud = Archive Cloud Storage
 • Suport extins pentru soluții native în cloud și recuperare
 • AWS = Amazon EFS (Elastic File System)
 • Azure = Azure SQL

Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v6 va furniza NOUL Portal self-service și integrare în Azure Archive și AWS S3 Glacier

 • NOUL Portal Self-service mărește rentabilitatea investiției pentru companii și furnizorii de servicii prin scăderea încărcării din departamentele IT (permițându-le astfel să se concentreze asupra altor sarcini), permițând ca recuperarea datelor să fie la îndemâna utilizatorului. Acest lucru ajută organizațiile să împartă munca între echipe, îmbunătățește modul de gestionare a restaurărilor și economisește timpul și efortul de a construi propriile portaluri, oferind acces mai rapid la datele critice.
 • NOUA soluție Office 365 Backup Copy în Azure Archive și AWS Amazon S3 Glacier: De ani de zile a existat o dezbatere cu privire la numărul de copii Office 365 necesare, o copie de rezervă sau urmărirea celor mai bune practici de backup din industrie cu o copie de rezervă. Acum, cu v6, clienții pot face rapid copii secundare direct din stocarea obiectelor în Azure Archive, Amazon S3 Glacier și Glacier Deep Archive, cu diferite opțiuni în funcție de perioada de retenție. Acum utilizatorii pot realiza mai eficient regula 3-2-1 de protecție a datelor, oferind încredere suplimentară în restaurarea datelor din Office 365.

Suport Veeam pentru soluția de backup Red Hat® Virtualization (RHV)

 • Veeam anunță asistență pentru al patrulea software hipervizor ca răspuns la solicitările clienților din zona verticalelor cheie, a companiilor mari și a furnizorilor de servicii
 • Capacități puternice de protecție a datelor pentru infrastructură hiperconvergată Red Hat cu Veeam Backup & Replication
 • Protecție modernă a datelor pentru mașinile virtuale Red Hat®
 • Complexitate redusă a administrării oferită prin standardizarea panoului de control al Veeam
 • Utilizare îmbunătățită a stocării livrată prin depozite inteligente de stocare Veeam
 • Backup și recuperare fără agent, la nivel de imagine, a mașinilor virtuale RHV
 • Protecție eficientă a datelor care valorifică soluția Changed Block Tracking (CBT) pentru o eficiență mai mare
 • Centralizare și gestionare a backup-urilor RHV în depozitele de backup Veeam

Integrarea soluțiilor Veeam pentru Kasten K10

 • Pregătiți-vă pentru viitorul dezvoltării produselor containerizate și asistență DevOps și PlatformOps prin extinderea serviciilor de protecție a datelor Kubernetes.
 • Oferă clienților o locație integrată, centralizată, pentru stocarea copiilor de rezervă critice ale aplicațiilor Kubernetes
 • Kasten K10 poate scrie în numeroasele depozite de stocare Veeam pentru gestionarea centralizată a datelor, care include disc, solid state, stocare de obiecte, cloud și chiar bandă
 • Extindeți opțiunile pentru stocarea copiilor de rezervă Kubernetes în cloud, local și în locații imuabile care elimină pericolul de ransomware
 • Includeți aplicațiile Kasten în gestionarea automată a ciclului de viață al datelor de backup pentru gestionarea completă a politicilor