“Șoferii pot câștiga mai mult cu Bolt, iar reducerea comisionului este o dovadă a angajamentului nostru de a le oferi acestora cea mai avantajoasă ofertă, împreună cu tarife convenabile pentru pasageri. Șoferii sunt elementul central al afacerii noastre și dorim ca ei să-și maximizeze veniturile, pe lângă beneficiile Bolt deja existente. Credem că această măsură este foarte valoroasă pentru șoferi, care vor fi mai mulțumiți, ceea ce va duce și la creșterea gradului de satisfacție a clienților”, a declarat Cristian Sălceanu, operations manager în cadrul Bolt.

Șoferii Bolt din București au garanția că vor încasa întregul tarif, obținând astfel un venit mai mare la fiecare cursă.

“Prin acest nou stimulent dorim să atragem mai mulți șoferi pe platforma noastră și să încurajăm concurența pe piață. Mai mulți șoferi înseamnă reducerea timpului de așteptare pentru clienți, acesta fiind un element cheie care ne permite să fim eficienți și să le oferim pasagerilor și șoferilor noștri ceea ce ei își doresc: un serviciu rapid, sigur și convenabil”, a subliniat Cristian Sălceanu.

Bolt operează în prezent în trei orașe din România: București, Cluj-Napoca și Timișoara.