Ondrej Bartos a început cariera sa ca antreprenor. În anii 90 a fondat mai multe companii de management și consultanță. În 2009 a lansat Credo Ventures, un fond de 18 milioane de euro atunci. Se concentrează pe Cehia, Slovacia și România. Au fost investitori și în Brainient, startup fondat de Emi Gal și Andrei Bărăgan, care a fost vândut către Teads.

De asemenea, au fost printre primii investitori în UiPath și am vorbit inclusiv despre ce l-a atras la acest startup. Sunt câteva lecții foarte valoroase pe care le poți afla de la Ondrej în video-ul din articol.

“Am început să vin în România prin 2007-2008. Așa că am văzut România crescând enorm. Cu toate acestea, e încă în primele etape ale ecosistemului de startup-uri, dar crește. Cred cu tărie că povești ca cele ale UiPath vor fi un catalist și vor inspira noi fondatori și noi startup-uri să evolueze și deja vedem asta”, spune Ondrej. El remarcă importanța UiPath pentru ecosistemul local.

De ce a investit Credo în UiPath? Ondrej vorbește despre cât de important este fondatorul. “Cred că Daniel m-a convins cu profunzimea și competența viziunii sale, autenticitatea și cu ambiția sa. Aceste trei lucruri sunt de menționat.”

A fost speaker la ediția de anul acesta a How to Web, una dintre cele mai importante conferințe din România despre inovație și tehnologie. Ediția de anul următor a How to Web va avea loc pe 28-29 octombrie 2020 și poți să iei un bilet foarte, foarte redus de aici.

Poți urmări discuția cu Ondrej Bartos în video-ul de mai jos. Nu uita să o dai mai departe și să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru conținut în exclusivitate.

Poți să te abonezi la noi pe YouTube de aici.