„Tech for Better este motto-ul după care ne ghidăm atunci când dezvoltăm atât soluții digitale, cât și oportunități de promovare a antreprenorilor români. Platforma de comunicare - Deschis la nou. Deschis la tehnologie - aduce în prim-plan soluții digitale, care, alături de un partener de încredere în consultanță și implementare, sporesc productivitatea, eficiența, siguranța și optimizarea costurilor pentru afacerile din România. Această platformă a fost gândită pentru ca toate companiile, nu doar cele aflate la început de drum în ceea ce privește digitalizarea, să testeze soluțiile Vodafone Business, să profite de multiplele beneficii ale digitalizării și să depășească mai facil provocările”, a declarat Mihnea Rădulescu, Director Enterprise Business Unit în cadrul Vodafone România.

Conform unui studiu realizat de Vodafone în rândul companiilor din România*, înainte de a lua decizia finală de achiziție a unei soluții din gama IT&C sau a unor servicii de digitalizare, 72% dintre acestea consideră că este importantă existența unei perioade de testare. In același timp, 70% consideră important gradul de inovare al soluțiilor din portofoliu și consultanța primită din partea furnizorului.

Astfel, ca răspuns la aceste nevoi, noua platformă - Deschis la nou. Deschis la tehnologie – aduce expertiza consultanților și vine cu o perioadă mai mare de testare gratuită pentru o gamă de soluții oferite de Vodafone Business.

Antreprenorii care își doresc să facă un prim pas către digitalizarea afacerilor pot testa acum gratuit, pentru o perioadă de șase luni soluțiile: Cloud Voice (centrală telefonică virtuală care permite funcții diverse de management al apelurilor, inclusiv pentru activități de tip call center), Microsoft 365 (cea mai bună variantă pentru creșterea productivității, eficienței în comunicare și distribuției de informații în cadrul companiei), Virtual Private Server (un server virtual prin care se pot stoca și păstra în siguranță toate datele și aplicațiile unei companii), Smart Archive (acces rapid la documentele companiei, prin catalogare și arhivare inteligentă), Business Secure Sign (semnătură electronică cu valoare legală care include Certificat Digital pentru a semna documentele, în siguranță și de oriunde), Vodafone Smart Protect (o soluție de securitate cibernetică pentru dispozitive fixe și mobile, care asigură protecție antivirus, anti-malware, anti-spyware, anti-ransomware și protecția tranzacțiilor bancare) sau Smart Invoice (soluție care permite emiterea și managementul facturilor fiscale și al altor documente de plată (precum proforme, chitanțe, avize), online)**.

Gama largă de soluții end-to-end integrate de către Vodafone Business, alături de expertiza oferită de consultanții în tehnologie și digitalizare, pot satisface cerințele specifice ale oricărei afaceri, indiferent de industria din care aceasta face parte.

Comunitatea Vodafone Business are deja peste 100.000 de antreprenori care au dovedit că sunt deschiși la nou și la tehnologie, alegând să își digitalizeze afacerile. Astfel am invitat, în cadrul platformei, o parte dintre aceștia să ne spună povestea lor de succes. Musette, Cupio, fisher Fixings, Archivit, VEGO Holdings și Sweetology au evidențiat modul în care soluțiile de tehnologie din portofoliul Vodafone Business îi ajută să fie mai eficienți, să optimizeze costurile, să își țină companiile în siguranță și să își îmbunătățească productivitatea.

De altfel, aceasta este și promisiunea pe care Vodafone Business o face clienților: atenția și adaptabilitatea la nevoile fiecărei afaceri, alături de soluțiile tehnologice inovatoare.

Platformei Deschis la nou. Deschis la tehnologie i se asociază și eShop-ul de soluții fixe pentru clienții Vodafone Business, de unde pot fi achiziționate exclusiv online servicii de internet și televiziune, la prețuri speciale. Acesta este încă un pas pe care Vodafone Business îl face pentru a facilita accesul la serviciile sale prin intermediul platformelor digitale și poate fi accesat din secțiunea eShop aici.