Vitex este o alegere bună indiferent dacă vrei să obții un finisaj, lucios sau satinat, dacă dorești să optezi pentru o paletă simplă de culori sau, dimpotrivă, dacă îți vei îndrepta atenția spre culori îndrăznețe. Iar dacă ai nevoie de vopsele care se aplică simplu și se usucă rapid, astfel încât tot procesul să fie cât mai puțin laborios, Vitex nu dezamăgește nici din acest punct de vedere.

Deși în ceea ce privește culorile și finisajele vei alege în funcție de preferințele individuale, atunci când vine vorba despre caracteristici care diferențiază o vopsea obișnuită pentru lemn de una foarte bună, poți apela la recomandările profesioniștilor de la Econstrukt – un retailer online care îți pune la dispoziție doar produse de calitate superioară.

Vitex Aquavit Eco – Recomandarea Econstrukt pentru suprafețe exterioare sau interioare din lemn

Vopseaua email poliuretanică pe bază de apă, Vitex Aquavit Eco, se diferențiază de alte produse de pe piață prin: elasticitatea ridicată, capacitatea mare de acoperire și timpul rapid de uscare. Însă acestea nu sunt singurele avantaje de care vei avea parte dacă alegi Vitex Aquavit Eco de la Econstrukt.

Aderență crescută, indiferent de suprafață

În general, atunci când alegi vopsele pentru lemn este important să ai în vedere caracteristicile suprafețelor care urmează să fie vopsite. Dacă este vorba despre lemn care a fost vopsit sau tratat în trecut, nu orice vopsea este potrivită. Vitex Aquavit Eco elimină acest inconvenient, deoarece aderă extrem de bine chiar și pe lemn tratat anterior cu emailuri alchidice (vopsele pe bază de ulei).

Economie la utilizare

Dispersia vopselei Vitex, de 12-15 mp/l, este un aspect la fel de important. Cu cât vopseaua are o dispersie mai bună, cu atât mai multă economie poți face. Totodată, trebuie să știi că, deși are o dispersie foarte bună, vopseaua Vitex pentru lemn își păstrează capacitatea mare de acoperire.

Multiple metode de aplicare, fără urme inestetice

Pentru că poate fi aplicată cu pistolul, pensula sau rola, Vitex Aquavit Eco este ideală pentru orice tip de suprafață. În cazul în care proiectul presupune aplicarea vopselei cu pensula, trebuie să știi că, datorită elasticității puternice pe care o are vopseaua Vitex pentru lemn, nu există riscul de a rămâne acele urme inestetice, așa cum se întâmplă cu majoritatea vopselelor.

Utilizare la exterior, fără risc de îngălbenire

Vitex Aquavit Eco este ideală atât pentru utilizare la interior, cât și la exterior. Formula acestei vopsele este îmbunătățită cu filtre UV, ceea ce înseamnă că are o durabilitate crescută la exterior și că nu există riscul ca suprafețele din lemn să se îngălbenească, acesta fiind un efect cauzat de acțiunea razelor UV.

Uscare rapidă, suprafețe care pot fi folosite în siguranță

Cu un timp de uscare la atingere de doar 1-2 ore, Vitex Aquavit Eco este una dintre cele mai bune alegeri pe care le poți face dacă îți dorești ca suprafețele vopsite din lemn să poată fi utilizate cât mai rapid.

Fără riscuri pentru sănătate

Vitex Aquavit Eco este o vopsea ecologică pe care o poți folosi cu încredere pe suprafețe pe care le atingi zilnic. Mai mult decât atât, această vopsea pentru lemn este recomandată pentru camera copiilor, pentru vopsirea jucăriilor , deoarece nu le pune micuților sănătatea în pericol.

Avantaje dovedite prin numeroase certificări

Multiplele certificări deținute de Vitex Aquavit Eco sunt dovada calității acestui produs. Dintre acestea, putem aminti:

  • Certificare ecologica EU Ecolabel
  • Certificare IMSL pentru vopsele antimicrobiene și hipoalergice
  • Certificare UV Protection pentru protecție față de radiația solară cu filtre UV
  • Certificare PU, care atestă durabilitatea sporită
  • Certificare EN 71-3, care atestă faptul că Vitex Aquavit Eco este o vopsea sigură pentru jucăriile copiilor

Având în vedere caracteristicile pe care le are, Vitex Aquavit Eco este o alegere firească pentru cei care pun preț pe calitate și își doresc o vopsea pentru lemn care este rezistentă și care oferă un plus de siguranță în utilizare. Vitex Aquavit Eco este disponibilă în varianta alb și într-o mulțime de alte culori din paletarul Vitex, compus din peste 4500 de nuanțe.

Pentru a alege vopseaua Vitex potrivită următorului proiect DIY pe care îl plănuiești, dar și alte produse de care vei avea nevoie pentru pregătirea corespunzătoare a suprafețelor, pe care le găsești tot în gama Vitex, poți apela cu încredere la echipa Econstrukt, gata să îți ofere soluții pe care te poți baza.