Carmen Dumitru, fondator Acvatic Bebe Club

Carmen Dumitru a înființat Acvatic Bebe Club în 2012, un club de educație acvatică, cu metode inovative, unice de predare. Clubul este dedicat copiilor cu vârste între 4 luni și 4 ani. În cei peste 8 ani de activitate, peste 2.000 de copii au urmat lecții de educație acvatică și de înot la ABC, cu beneficii vizibile în dezvoltarea fizică, psihică și emoțională.

Anul acesta, Carmen Dumitru va inaugura o a doua locație în Capitală.

În câteva cuvinte, fă-ne un bilanț la un an de pandemie, atât profesional cât și personal.

Profesional, am valorificat oportunități care ne-au ajutat să evoluam. Ne pregătim de deschiderea unui al doilea lea club în aceasta primăvară și, la nivel de echipă, am identificat vectori de comunicare ce ne-au ajutat să ne apropiem mai mult de comunitatea de părinți și să creștem nivelul de creativitate în cadrul serviciilor ce le oferim.

Personal, am valorificat timpul petrecut alături de familie, am învățat despre mine că nu stau chiar atât de rău la capitolul gătit și cred că pandemia mi-a dat șansa să le arăt copiilor puterea unei familii unite în fata unor evenimente ce nu le putem controla.

Care a fost cea mai importantă lecție învățată în pandemie?

Lecția rezilienței - analiza cu stoicism a situației, adoptarea unei atitudini constructive, asumarea emoțiilor, dar luarea deciziilor interdependent de acestea.

Cum crezi că e diferit antreprenoriatul pentru o femeie față de un bărbat?

Cred că ideea de antreprenoriat este ancorată în pasiunea pentru ceea ce facem în fiecare zi ori nu văd acest lucru că fiind influențat de sex. Dar e important că femeile și poveștile lor de succes să fie promovate pentru a constitui sursa de inspirație pentru alte femei, care să ajungă să aibă cariere de succes.