Imagini cu LG G6, noul flagship al companiei sud-coreene

Noul flagship al celor de la LG, G6, urmează să fie lansat la MWC 2017, eveniment care va debuta sâmbăta aceasta la Barcelona. După rateul uriaș dat cu modelul anterior, G5, firma sud-coreană are teren de recuperat în fața rivalilor săi. Astfel că va fi foarte interesant de văzut ce ni se pregătește în acest an.

Companii din România, Germania și Ucraina, ținte ale unui atac informatic rusesc

Posesorii de gadgeturi cu sistem de operare OS X și iOS sunt expuși furtului de date, parole și informații stocate pe dispozitive, prin intermediul unei amenințări dezvoltate în mod special pentru terminale Apple, operată de către dezvoltatorii APT28, una dintre cele mai ample campanii de spionaj cibernetic din toate timpurile.

Drone pentru persoane pe cer din vară. Elon Musk: “15% din locurile de muncă vor dispărea din cauza mașinilor autonome”

Dronele care vor putea transporta pasageri ar putea să fie testate pentru prima oară în lume în Dubai nu mai departe de vara care vine. Dacă până acum dronele au fost folosite pentru fotografie, filmări și am vorbit de drone pentru livrări, acum trecem la un nou nivel – transportul personal.

Subtitrări pentru filme și seriale: Caption e programul potrivit ca să le descarci pe cele mai bune

E greu să găsești uneori subtitrările potrivite pentru filmele la care te uiți și, deși nu susținem pirateria, am găsit o aplicație care face descărcarea de subtitrări mult mai ușoară și automatizată. E vorba de Caption care a fost lansată acum câteva zile și urmează a fi disponibilă pe mai multe sisteme de operare.

44% din domeniile .ro sunt inactive

Din cele 901.130 domenii .ro înregistrate la finalul lunii ianuarie a acestui an, aproximav 44% sunt inactive în acest moment, anunță Ministerul Comunicațiilor și Societății Informaționale. Această situație blochează accesul persoanelor interesate la domenii cu potențial mai ales în contextul în care, până în prezent, domeniile au fost închiriate pe o perioadă nedeterminată.

Până la finalul anului, mai multe dispozitive interconectate decât oameni

Cel mai recent studiu realizat de Gartner ne vorbește despre faptul că, până la finalul acestui an, numărul dispozitivelor interconectate îl va depăși pe cel al populației lumii. Astfel, dacă la finalul anului 2016 erau circa 6,3 miliarde de dispozitive IoT (Internet of Things – Internetul lucrurilor), numărul acestora ar ajunge la 8,38 miliarde de unități în 2017, cu aproape un miliard peste numărul oamenilor din întreaga lume.

Noul LG G6 – Cum va arăta

Pe măsură ce Mobile World Congress 2017 se apropie, din ce în ce mai multe leak-uri apar online despre diverse flagship-uri ce urmează să fie lansate pe piață. De data asta e rândul noului LG G6 să fie în lumina reflectoarelor.

Nylas Mail reloaded – Unul dintre cele mai bune programe de mail te ajută să nu te faci de rușine

E destul de greu să găsești aplicația perfectă de mail. Am încercat destul. De la clientul tradițional de pe Windows sau Mac la diferite experimente precum Franz, Shift sau Spark. Astăzi am ajuns la Nylas, și, cel mai probabil, voi rămâne aici. E una dintre puținele aplicații de mail de la care nu am ce să cer mai mult. Plus că are un buton de ”Undo Send”, ceea ce poate fi foarte folositor.

Și mai multe detalii despre noul Samsung S8

Zilele trec, lansarea oficială a lui S8 se apropie cu pași repezi. Acum suntem în perioada în care toată lumea încearcă să afle cât mai multe despre noul flagship de la Samsung, iar internetul speculează tot felul de informații obținute din varii surse. Am mai scris acum două săptămâni despre ce credem noi că va aduce nou Samsung S8, aici.

Cât costă în România noile telefoane HTC U Play și U Ultra

HTC a divulgat astăzi mai multe informații despre noua gamă de telefoane pe care urmează să le lanseze la începutul lunii martie. Noile U Play și U Ultra, vor veni pe piață cu o serie de noutăți destul de interesante. Aproximativ 2400 de lei va costa modelul U Play, în timp ce flagship-ul U Ultra va putea fi achiziționat în schimbul a aproximativ 3700 de lei.

2017, anul atacurilor de phishing pe app-urile de comunicare instant. Cum le putem preveni?

În 2017, canalele de comunicare instant vor fi tot mai folosite în campaniile de phishing și spearphishing din cauza popularității lor – de exemplu, WhatsApp, are peste un miliard de utilizatori. Totodată, în 2017 se vor dezvolta tot mai mult campaniile de atacuri cibernetice orientate către gadgeturi din Internet of Things și dispozitive mobile, sunt de părere specialiștii Bit Sentinel, o companie autohtonă care activează în domeniul securității cibernetice.

Samsung recunoaște că s-a grăbit livrând telefoanele Note 7. Care a fost cauza exploziei

Peste 200.000 de telefoane și 30.000 de baterii au fost verificate de câteva sute de experți. În urma investigației s-a ajuns la concluzia că electrodul negativ era curbat în colţul din dreapta sus al bateriei şi vârful acestuia ajungea în dreptul curbei ecranului, ducând la un scurt-circuit. O altă serie de baterii s-a confruntat cu alte probleme: vârful electrozilor pozitivi a penetrat stratul de izolație, sau telefoanele au fost livrate chiar fără acel strat de izolație. Totul pentru a îndeplini termenii de producție nerealiști impuși de companie.