Acceleratorul BCR-InnovX este un program dedicat afacerilor din tehnologie care dezvoltă soluții dedicate pentru domenii precum: cyber-security, fintech, inteligență artificială, învățare automată, robotică, cloud, automatizare sau microservicii.

Programul InnovX oferă companiilor selectate o experiență de accelerare de business ce utilizează metode de educație formală și non-formală si mentori cu experiență internațională în domeniul inovării și al antreprenoriat.

Anunțul privind extinderea programului de accelerare InnovX fusese făcut încă de la finalul lunii octombrie, când Sergiu Manea, CEO al BCR a declarat în deschiderea conferinței How to Web 2019 că programul de accelerare InnovX se va extinde în alte două orașe din România, adică Iași și Cluj. "Vrem să susținem startup-urile și o facem. Credem că trebuie să oferim un framework de educație și să conectăm startup-urile cu cei care ne sunt clienți și cei care nu sunt. Vrem să fim un partener" , spunea la acel moment Sergiu Manea.

Mai multe detalii despre evenimentul de lansare al BCR InnovX din Cluj puteți afla aici.

BCR-InnovX, programul de accelerare a afacerilor din tehnologie, se va extinde anul acesta la Iași cu etape de incubare, în parteneriat cu Fab Lab Iași și Școala Informală de IT.

Vor fi derulate trei grupe de incubare de-a lungul anului, la care vor putea participa câte 20 de antreprenori. Cele mai bune start-up-uri din programele de incubare vor fi selectate în programul de accelerare de la București.

Antreprenorii din regiunea Moldovei se pot înscrie până la 21 februarie 2020 pentru prima grupă de incubare, denumită Start-ups, dedicată firmelor cu cifră de afaceri între 100.000 euro și 1 milion de euro. Evenimentul oficial de lansare a programului de incubare BCR-InnovX la Iasi va avea loc pe 22 ianuarie, la Fab Lab.

Urmărește o discuție cu mentorii InnovX și sfaturile pentru startup-uri în video-ul de mai jos. Poți să te abonezi la canalul nostru de YouTube pentru acces exclusiv la astfel de conținut dacă apeși pe acest link.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.