De ce? Pentru că business-urile mici și mijlocii sunt motorul economiei. Impactul crizei coronavirus se vede în fiecare zi.

Multe business-uri și-au închis porțile cu totul. Noi putem să vorbim cu specialiști, să facem interviuri, să selectăm informațiile în mod corespunzător.

Din această relativă neputință a noastră, de altfel, s-a născut și această idee. Dacă nu putem să-i ajutăm altfel pe antreprenori, atunci să o facem prin a le oferi ora 12 de pe pagina noastră de Facebook, urmărită de 34.000 de persoane, pentru promovarea afacerii lor.

Campania Afaceri la Fix continuă

După 17 afaceri promovate la ora 12 pe pagina noastră de Facebook și peste 50 de înscriși, dar și alte 10 afaceri care au fost selectate și urmează să fie promovate la ora 12, campania continuă.

Chiar dacă am ieșit din starea de urgență și suntem în stare de alertă, vrem să ajutăm în continuare. E o formă de empatie cu oamenii despre care scriem ce ne ajută și pe noi în perioada aceasta. Ne ajută să-i simțim mai aproape și să ne aducem contribuția la o perioadă complicată.

Poate avem mai multe mobilitate, poate nu mai completăm declarații în interiorul orașelor, dar afacerile sunt încă afectate și lucrurile nu se vor opri. Noi vrem să vi le prezentăm. După acest moment, alegeți voi. Care vă place, în care aveți încredere.

Aveți o afacere și vreți să o promovați? Completați formularul de mai jos.

În următoarea parte a articolului, am selectat câteva postări care au fost pe pagina de Facebook start-up.ro.

Code932

Urban Bag

Happy Orders

IP Boutique

Trotinet

Milluu

Kixomania

Atelier Moda și Tradiție

Belle Maison SPA

Livraro

Poloniq

Canopy

Complice.ro

Ludmila Corlățeanu

TimeBack

Acentric Design