Impact Hub Bucharest, Startarium și EY România au demarat cea de-a treia ediție a Barometrului Startup-urilor din România, cercetarea adresându-se în special antreprenorilor cu startup-uri a căror vechime nu depășește 3 ani.

Chestionarul poate fi completat până pe 15 februarie, rezultatele urmând să fie anunțate atât online, cât și în cadrul unui eveniment la Impact Hub.

Barometrul Startup-urilor este o analiză la nivel național a ecosistemului antreprenorial care își propune să descopere principalele nevoi, dorințe și oportunități, dar și să contureze profilul antreprenorilor de startup români.

În 2017, s-au înregistrat peste 350 de răspunsuri, care au permis crearea unei imagini mult mai clare despre percepția asupra obstacolelor, a educației, a mediului fiscal și a soluțiilor de finanțare relevante pentru antreprenorii cu startup-uri între 0 și 3 ani din România. Află ce credeau antreprenorii români despre ecosistemul local în 2017. Aici găsești și rezultatele din 2016 ale Barometrului Startup-urilor din România.

Rezultatele Barometrului Startup-urilor 2019 vor fi publicate în luna martie.

Impact Hub Bucharest este o organizație ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor cu impact pozitiv în societate în cadrul unei comunități globale. Vei găsi aici spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii, conferințe și evenimente, precum și opțiuni de finanțare prin crowdfunding. Prezentă în București din 2012, organizația face parte din rețeaua globală Impact Hub cu prezențe fizice în peste 100 de locații de pe 5 continente. Puteți afla mai multe detalii despre ce face echipa Impact Hub Bucharest accesând anunțul de pe platforma BizTool.ro.