Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

De Black Friday poți cumpăra televizoare la niște reduceri foarte bune inclusiv de la Altex, de pe internet sau de la magazinele fizice. Ba chiar am găsit un Smart TV care are o reducere de 12.000 de lei. Dacă voiai să achiziționezi un astfel de gadget, acum e momentul potrivit.

Pentru mulți comercianți Black Friday a început mai devreme. Dacă în Statele Unite, sărbătoarea începe vinerea viitoare, în România toată luna noiembrie este dedicată acestui moment. De mâine vor intra în joc și alte magazine online, precum eMAG.

Primele produse anunțate de eMAG de Black Friday le găsești aici.

Black Friday în rate - găsești detalii aici.

Până atunci, vezi câteva oferte de la Altex. Dar și telefoanele la 1 leu din oferta acestui operator!

Black Friday 2017 la Altex - LG 65UJ620V, 165 de centimetri

Un smart TV cu un preț extraordinar de bun de Black Friday este acest LG Ultra HD de 165 de centimetri. Diagonală impresionantă, e modelul din 2017, ceea ce înseamnă că are ultima versiune de procesor și de sistem de operare. La Altex în această perioadă are o reducere de 1.400 de lei, până la 4.500 de lei. Îl cumperi de la acest link.

Samsung UE65MU6272, 163 de centimetri

Televizorul acesta avea un preț foarte bun înainte să fie redus, dar în Vinerea Neagră care ține șase zile la Altex are un avantaj de 1.700 de lei. Diagonala de 163 de centimetri este impresionantă, faptul că e curbat oferă o senzație extraordinară de vizionarem, iar rezoluția este Ultra HD 4K. În plus, cu tehnologia UHD Dimming de pe Samsung culorile sunt mai vii. Îl găsești la Altex la reducere aici.

Sony Bravia KD-55XE9005B, 140 de centimetri

Sony Bravia este un brand extrem de popular printre pasionații de televizoare, iar versiunea aceasta de smart TV funcționează cu Android TV, ceea ce înseamnă o integrare aproape ideală între telefon, tablete și televizor. Designul este unul spectaculos, indiferent dacă-l pui pe perete sau îl sprijini de masă. Reducerile de Black Friday ajung la 2.200 de lei. Îl cumperi de aici la 5.800 de lei

Altex Black Friday 2017 - Samsung QE55Q7CAM, 138 de centimetri

Samsung produce televizoare inteligente de calitate, iar acesta este unul Ultra HD 4K curbat, cu o diagonală de 138 de centimetri. Așadar, nu este nici uriaș, nici foarte mic, ci mai degrabă compact. Are o reducere foarte bună la Altex în perioada de Black Friday, mai exact 3.500 de lei. Îl cumperi de aici și poți să faci inclusiv rate.

LG OLED, 163 de centimetri

Cea mai mare reducere pe care am văzut-o este la un LG OLED 65W7V de 163 de centimetri, cu rezoluție Ultra HD. E modelul din 2017 și e un televizor pe care-l recomand celor care au spațiu și nu se uită la preț. E un televizor smart curbat și sosește inclusiv cu un sistem audio performant. Reducerea este de 12.000 de lei, impresionantă. Îl găsești la 22.999 de lei la Altex aici.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.