Dacă ești un om de afaceri obișnuit de astăzi, telefonul tău e plin de aplicații, de rezervări în calendar, apeluri, SMS, WhatsApp și mail-uri de muncă. Trebuie să știi să te organizezi, dar să faci treburile în timp ce ești pe drumuri, direct de pe mobil.

Pocket

Citești multe articole și le descoperi, dar în timpul zilei sigur nu ai timp să te ocupi și de ele. Așa că dacă vrei să devii mai bun, salvează articole interesante, documente, link-uri în Pocket. Funcționează ca o extensie de browser și apoi poți citi pe telefon sau pe tabletă, în pat, articolele care te interesează.

Toggl

Dacă ești obsedat de managamentul timpului, poți folosi Toggl pentru a monitoriza exact cât timp petreci pe internet și pe ce anume. Calculează foarte clar timpul petrecut în browser, pe computer, în ce programe, sau pe rețelele sociale. Dacă ești freelancer sau lucrezi la oră, e o modalitate ușoară de a contoriza ceea ce ai făcut. Funcționează bine și pentru a-ți monitoriza angajații.

Paymo

E o aplicație pentru munca în echipă, de tipul Trello, creată de o echipă din români din Oradea. Dacă ai proiecte pe care trebuie să le urmărești și să vezi în ce stadiu sunt, atunci poți să lucrezi cu Paymo în echipa ta, unde să urmărești ce face fiecare departament. E de ajutor, combinată și cu Toggl, pentru a monitoriza exact cât timp petreci pentru a face o anumită sarcină.

HelloSign

HelloSign îți permite să primești documente pe mail și să le semnezi digital, foarte rapid, fără să fii nevoit să scoți pixul, să te uiți peste ele și să faci asta manual. E optimizarea unui lucru de care orice antreprenor e plictisit, dar de care nu poate scăpa vreodată.

Smart Bill

Pentru antreprenorii români care vor să factureze mai rapid, Smart Bill este soluția pentru mobilitate. În plus, cu serviciul Smart Bill Conta, se poate face și contabilitatea firmei, așa că e un serviciul foarte bine integrat.

Ce alte aplicații utile poți folosi

Sunt multe lucruri pe care le poți folosi în funcție de nevoile voastre, noi le-am oferit doar pe cele esențiale.

Iată câteva resurse utile pentru a afla mai multe: