Apple Watch este peste tot și face o diferență în viețile oamenilor. Apple a realizat un video în care vrea să-ți arate cât de bun e Apple Watch și cât de mult schimbă viața oamenilor.

Oamenii din video-ul testimonial spun că au sesizat, datorită ceasului, că aveau un puls prea ridicat și că există o problemă acolo. Astfel, oamenii au putut să prevină niște boli mai grave printr-o vizită timpurie la doctor, pe care au făcut-o datorită ceasului Apple.

Practic, compania din SUA vrea să-ți arate cu acest video că Apple le-a salvat viața mai multor oameni. Era nevoie de o laudă mică înainte ca Apple să anunțe Apple Reaserch App, o nouă aplicație prin care te poți oferi voluntar la a participa la mai multe studii în domeniul sănătății. Aplicația este disponibilă doar în SUA.

Stan Ng de la Apple prezintă noul Apple Watch. Următoarea generație a smartwatch-ului Apple.

Apple Watch Series 5 va avea un display retina always-on ce va fi vizibil tot timpul. Asa că poți să vezi cât este ora, dar și alte statistici. Acest ceas are o tehnologie numită LTPO care permite schimbarea ratei de refresh a display-ului de la 60 Hz până la 1 Hz. Ceasul inteligent are și noi senzori care permit ca autonomia bateriei să dureze o zi întreagă, 18 ore.

Always on display, dar aceeași autonomie dezamăgitoare.

Ceasul are și o busolă și poți vedea dacă te îndrepți spre nord sau spre est. Poate doreai asta. Apple Watch Series 5 are funcția de sunat la urgențe la nivel internațional.

Stan Ng spune că există multe variante de Apple Watch Series 5 și că ceasurile sunt construinte din aluminiu reciclat, însă va fi și o variantă din titanium.

Noul ceas va fi disponibil pentru 399 de dolari (varianta cu GPS) și 499 de dolari (varianta cu conectivitate LTE) pe 20 septembrie. GIgantul american anunță și o reducere la Apple Watch Series 3, iar acum acest model va costa 199 de dolari.

Iată toate noutățile anunțate de Apple la evenimentul de pe 10 septembrie:

iPhone 11 - cum arată și ce caracteristici tehnice are

Camerele iPhone 11: Merită să schimbi telefonul doar pentru cameră?

Lansare iPhone 11 Pro, primul telefon Apple cu trei camere foto

Prețul iPhone 11: Cât ar putea costa în România cel mai ieftin iPhone

Noul iPad: Mai mare, mai rapid, mai versatil, mai ieftin

Apple anunță Apple Watch Series 5 cu always on display

Apple TV Plus. Cât costă și când se lansează rivalul Netflix și HBO Go

Lansare iPhone 11 - Apple Arcade e abonamentul pentru gameri