iPhone 11 și iPhone 11 Pro aduc îmbunătățiri importante față de generația anterioară de smartphone-uri Apple și sunt produse premium.

Prețul iPhone 11, anunțat de Apple, începe de la 699 de dolari Ce primești. în plus dacă deja ai modelul anterior? O cameră foto mult mai performantă, un procesor mai rapid și o autonomie mai ridicată. Merită să faci upgrade? Asta decizi tu. Dacă ai un iPhone XR, decizia e mai ușoară.

iPhone 11 Pro vine în două mărimi și va costa, în cea mai ieftină versiune, 999 de dolari. Versiunea cu ecran mai mare va avea un preț de pornire de 1.099 de dolari.

În România, iPhone 11 va veni probabil la prețul de circa 3.700 de lei, iPhone 11 Pro va ajunge pe la 4.900 de lei, iar iPhone 11 Pro Max va costa, cel mai probabil, peste 5.500 de lei, iar asta în versiunile cu cea mai mică stocare.

iPhone XR rămâne în comerț, la prețul de 599 de dolari, iar iPhone 8 va fi disponibil de la 499 de dolari, prețuri foarte bune.

În unele țări, telefonul va ajunge pe piață pe 20 septembrie. România este în al doilea val în ceea ce privește lansarea noilor iPhone-uri pe piață, deci vom vedea noile telefoane Apple abia la începutul lunii octombrie. Rămâne de văzut ce oferte vor avea operatorii din România.

Iată toate noutățile anunțate de Apple la evenimentul de pe 10 septembrie:

iPhone 11 - cum arată și ce caracteristici tehnice are

Camerele iPhone 11: Merită să schimbi telefonul doar pentru cameră?

Lansare iPhone 11 Pro, primul telefon Apple cu trei camere foto

Prețul iPhone 11: Cât ar putea costa în România cel mai ieftin iPhone

Noul iPad: Mai mare, mai rapid, mai versatil, mai ieftin

Apple anunță Apple Watch Series 5 cu always on display

Apple TV Plus. Cât costă și când se lansează rivalul Netflix și HBO Go

Lansare iPhone 11 - Apple Arcade e abonamentul pentru gameri