iPhone 11 Pro vine în două versiuni iPhone 11 Pro (5,8 inci) și iPhone 11 Pro Max (6,5 inci). Ecranul este unul Super Retina display XDR, un panou OLED ce are o rată de contrast de 2.000.000 la 1, are o luminozitate maximă de 1200 niți și este 50% mai eficient energetic decât generația anterioară.

iPhone 11 Pro are spatial sound, HDR 10, Dolby Vision, Dolby Atmos.

A13 Bionic îmbunătățește abilitățile telefonului de machine learning. CPU, GPU, NPU sunt adaptate pentru machine learning. Noul procesor poate efectua 1 trilion de operațiuni. Procesorul are nuclee care funcționează la o frecvență mare, dar și unele care rulează la frecevențe reduse pentru a crește autonomia bateriei.

Cei de la Apple spun că procesorul este cu 24% mai rapid decât anterior, dar fără să crească consumul de energie. iPhone 11 Pro are o autonomie cu 4 sau 5 ore mai mare decât cea de pe iPhone XS. Include în cutie încărcătorul de 18 wați.

Telefon are un sistem foto format din trei senzori foto: camera principală este una de 12 MP wide (f/1.8), cameră telefoto este tot de 12MP (2x zoom optic) f/2.0, iar ultima este una ultra wide de 12 MP (f/2.0).

Apple anunță tehnologia Deep Fusion. Folosește machine learning pentru a îmbunătăți fotografia. Camera lui iPhone 11 face mai multe fotografii apoi le analizează și creează o singură fotografie. Asta înseamnă o fotografie cu puțin noise și mai luminoasă și detaliată. Este practic night mode-ul din partea Apple.

Pe partea de video, camerele iPhone 11 sunt calibrate din fabrică pentru ca tu să fii sigur că vei obține culorile corecte. iPhone 11 Pro poate filma 4K la 60 de cadre pe secundă.

Apple a prezentat software-ul Filmic Pro care te ajută să poți să filmezi cu mai multe camere în același timp, astfel ai putea avea acces la diferite cadre pentru același subiect. Această funcție se poate dovedi foarte utilă pentru mulți pasionați de video. Aplicația va fi disponibilă în acest an doar în App Store.

Telefonul va fi disponibil în culorile Midnight Green, Space Grey, Silver și Gold. iPhone 11 Pro are un preț de 999 de dolari și iPhone 11 Pro Max se vinde cu 1099 de dolari și acestea vor fi disponibile din 20 septembrie.

Iată toate noutățile anunțate de Apple la evenimentul de pe 10 septembrie:

iPhone 11 - cum arată și ce caracteristici tehnice are

Camerele iPhone 11: Merită să schimbi telefonul doar pentru cameră?

Lansare iPhone 11 Pro, primul telefon Apple cu trei camere foto

Prețul iPhone 11: Cât ar putea costa în România cel mai ieftin iPhone

Noul iPad: Mai mare, mai rapid, mai versatil, mai ieftin

Apple anunță Apple Watch Series 5 cu always on display

Apple TV Plus. Cât costă și când se lansează rivalul Netflix și HBO Go

Lansare iPhone 11 - Apple Arcade e abonamentul pentru gameri