Tim Cook a început conferința prin a vorbi despre modul în care dispozitivele Apple schimbă viața oamenilor care folosesc produsele sale.

Apple Arcade e noul produsul pentru gamerii pe mobil din toată lumea. Apple Arcade e locul unde poți să faci un abonament pentru jocuri disponibile exclusiv pentru iPhone, iPad, Mac. Vor fi 100 de jocuri exclusive odată cu lansarea Apple Arcade.

Arcade va fi o categorie nouă în App Store-ul Apple, acolo unde vor fi făcute recomandări, vor fi introduse noi jocuri în fiecare lună. Nu vei plăti individual pentru fiecare joc, ci vei avea un abonament.

Pe scenă, reprezentanții Konami au prezentat o variantă modernă a jocului Frogger care va fi disponibilă exclusiv pentru Apple Arcade.

Cei de la Capcom au prezentat un joc în care ești ultimul supraviețuitor pe Terra și treci prin diferite task-uri prin care trebuie să te salvezi. Jocul a fost prezentat pe un iPad și are sunete și imagini preluate de pe fundul oceanelor.

Annapurna Interactive a prezentat Sayonara Wildhearts e un joc vintage în care conduci o motocicletă într-o grafică mixtă, 2D și 3D. Jocul e o explozie de culori, dar cu un aer foarte, foarte vintage.

Apple Arcade va fi disponibil de pe 19 septembrie în peste 150 de țări din toată lumea. Jucătorii vor avea o lună de abonament gratuit.

Cât va costa? 5 dolari pe lună pentru toată familia, jocuri disponibile pe toate dispozitivele Apple.

Iată toate noutățile anunțate de Apple la evenimentul de pe 10 septembrie:

iPhone 11 - cum arată și ce caracteristici tehnice are

Camerele iPhone 11: Merită să schimbi telefonul doar pentru cameră?

Lansare iPhone 11 Pro, primul telefon Apple cu trei camere foto

Prețul iPhone 11: Cât ar putea costa în România cel mai ieftin iPhone

Noul iPad: Mai mare, mai rapid, mai versatil, mai ieftin

Apple anunță Apple Watch Series 5 cu always on display

Apple TV Plus. Cât costă și când se lansează rivalul Netflix și HBO Go

Lansare iPhone 11 - Apple Arcade e abonamentul pentru gameri