Lectură de 1 min

Black Friday 2017 la Vitacom: Reduceri de până la 35%

Abonează-te pe  
Black Friday 2017 vine și la Vitacom Electronics, companie specializată în vânzarea și distribuția de produse electronice.
Black Friday 2017 la Vitacom: Reduceri de până la 35%

Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Vitacom desfășoară această campanie între 17 și 18 noiembrie în magazinele fizice din Arad, Bacău, București, Brașov, Cluj, Iași, Timișoara și Constanța. În plus, Vitacom va prelungi orarul magazinelor cu o oră atât vineri, cât și sâmbătă.

Promoția oferită de Vitacom de Black Friday pornește de la un discount de 10% pentru o achiziție de 20 lei, ajungând până la un discount de 35% pentru 100 de lei cheltuiți în magazin. Magazinele oferă o gamă largă de aproape 10.000 de produse.

„Conform tradiției Black Friday, și anul acesta pregătim cele mai mari reduceri ale anului. Acestea vizează o gamă foarte largă de produse, fiind personalizate pentru fiecare client în parte. Campania noastră este construită în funcție de valoarea de vânzare, fiind în același timp foarte accesibilă oricărui segment de piață”, afirmă Aviva Vita, director marketing Vitacom Electronics.

Vitacom estimează pentru 2017 o cifră de afaceri de 10,55 milioane de euro, în creștere cu 10% față de anul anterior (9,5 milioane de euro). Vitacom este prezentă pe toate canalele de distribuţie: magazine tradiționale, key account, online, dar și prin magazine proprii şi exporturi. Vitacom exportă produsele Well şi Chrome în Ungaria, Bulgaria, Slovenia, Serbia, Bosnia şi Herţegovina, Croaţia, Estonia, Grecia, Cipru, Spania, Portugalia, Cehia, Polonia dar şi în Germania.

Black Friday 2017 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2017 începe pe 17 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, precum F64, Fashion Days, CEL.ro. Alți retaileri, precum Altex, evoMAG, Flanco, sau Telekom, deja au promoții active. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite aici, în secțiunea dedicată Black Friday 2017.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: