Black Friday 2018 la eMAG, Flanco, Altex, PC Garage, evoMAG și alții. Ghidul complet înainte de sărbătoarea reducerilor

Potrivit magazinului de ceasuri, românii vor aloca, cu ocazia reducerilor de Black Friday și apropierea sărbătorilor de iarnă, între 500 și 700 de lei pentru achiziții de ceasuri pentru uz personal sau pentru a fi oferite cadou. Anul trecut, în lunile noiembrie-decembrie, cel mai achiziționat ceas pentru cadou a fost Sekonda Navy, pentru damă, la prețul de 210 lei.

WatchShop.ro va participa pentru al șaptelea an consecutiv la evenimentul Black Friday. Oferta din acest an va da posibilitatea clienților să achiziționeze cea mai recentă colecție fashion lansată de Sekonda. Magazinul pune la dispoziția clienților la ediția din acest an a Black Friday modelele Tree of Life Design și Light Pink. Aroape 30 de ani consecutiv Sekonda este cel mai bine vândut brand de ceasuri din Marea Britanie.

„Sărbătorile de iarnă au fost întotdeauna un moment propice achizițiilor de accesorii, atât pentru a fi oferite cadou persoanelor dragi, cât și pentru uz personal, iar ceasurile se află în topul alegerilor din această categorie. Din căutările și comenzile plasate de clienții WatchShop.ro, observăm deja un interes foarte mare pentru ceasurile fashion și cele cu tehnologii noi, lucru ce ne indică o tendință în comportamentul de consum din ultimele luni ale anului, moment pentru care ne-am pregătit cu stocuri și colecții noi”, spune Dragoș Diaconu, CEO WatchShop.ro.

Black Friday 2018 - modelele de ceasuri listate pe WatchShop.ro

De Black Friday, clienții pot găsi deja în oferta WatchShop.ro cea mai recentă colecție fashion lansată de Sekonda, dintre modelele căreia se remarcă Tree of Life Design și Light Pink, ce oferă ceasuri potrivite pentru a fi purtate pe tot parcursul anului și se evidențiază prin finisaje elegante și calități tehnice specifice brandurilor premium.

Adus în România în exclusivitate de WatchShop.ro, Sekonda va fi unul dintre brandurile vedetă din oferta magazinului în campania de reduceri de Black Friday 2018. În această perioadă a reducerilor de Black Friday, clienții WatchShop.ro vor putea achiziționa și ceasuri sofisticate, cum ar fi noul Sekonda Cronograf 1593, un ceas masculin care îmbină tradiționalul cu noile trenduri fashion. Modelul este cotat la prețul de 580 de lei.

Cu peste 340 de modele în total, brandul Sekonda se remarcă prin diversitatea gamelor, originalitatea designului și un raport excelent calitate-preț. Ceasurile disponibile în oferta WatchShop.ro de Black Friday pot fi probate în showroom-ul magazinului din București, din Bulevardul Banu Manta nr. 60, de unde clienții pot ridica și comenzile plasate online.

Black Friday 2018 - ce produse să eviți, ce reduceri să ignori

Clienții care aleg livrarea la domiciliu au posibilitatea de a returna gratuit produsele comandate în 365 de zile. Ceasurile Sekonda beneficiază de întreaga gamă de servicii suplimentare oferite clienților WatchShop.ro, precum revizii gratuite, gravură laser, ambalarea produselor pentru cadou.

Oferte de Black Friday 2018 – bugetul crește pentru cadouri

Bugetul mediu total alocat de români pentru achiziția de produse în perioada de Black Friday și Crăciun este de 2.718 lei, din care aproape jumătate este destinat cadourilor: 1.240 lei.

Bărbații preferă într-o măsură mai mare vânzările de Black Friday, iar femeile pe cele de Crăciun.

Black Friday 2018 la eMAG și la alți comercianți

eMAG Black Friday 2018 începe pe 16 noiembrie și tot atunci încep reducerile și la alți retaileri, în timp ce unii precum Flanco, Altex sau evoMAG au deja promoții active. La Flanco este organizat în perioada 26 octombrie – 19 noiembrie. De asemenea, Black Friday 2018 / Blec Fraidei 2018 la Altex a început de pe 1 noiembrie. Tot pe 1 noiembrie a început și Black Friday la evoMAG, iar aici găsiți cele mai interesante produse de luat la reducere. Pe site-ul start-up.ro veți găsi toate detaliile despre cele mai bune oferte ale anului. Toate articolele scrise pe tema aceasta pot fi găsite în secțiunea dedicată Black Friday 2018.

Află din acest material mai multe sfaturi despre cum să fii pregătit pentru a te bucura de reducerile de Black Friday 2018.