Cei mai mulți antreprenori implicați complet în afacerea pe care o dezvoltă vor spune că ziua lor are mai mult de 24 de ore, așa că pentru cei care sunt mereu în schimbare avem câteva recomandări de sneakers la reducere.

Pantofi sport Nike la reducere

Oamenii de afaceri care își doresc o pereche de pantofi sport care să fie comozi pentru a alerga între întâlniri și alte sarcini zilnice pot opta pentru această pereche de încălțăminte de la Nike. Un model uni, acești sneakers vor completa o ținută casual, în timp ce îți oferă confortul necesar. Sunt confecționați dintr-un material textil, sintetic, având vârful rotund și talpa plată, contrastantă. Interiorul este din material textil în combinație cu alte materiale. Acești teniși sunt la reducere și pot fi comandați de aici.

Reduceri la sneakers - Reebok Classics

Un model similar au și acești pantofi sport Reebok Classics. Încălțămintea are inserții de piele întoarsă, fiind de culoare albastru petrol. Se remarcă din nou stilul casual. De asemenea, sunt confecționați dintr-un material textil de piele întoarsă, având vârful rotund și talpa plată. Pantofii sport au o reducere de 100 de lei și pot fi cumpărați de aici.

Pantofi sport Adidas Performance

Antreprenorii care vor să opteze pentru culori mai îndrăznețe, care să iasă în evidență, pot alege o pereche de sneakers Adidas Performance. Cu un design în stil casual și o combinație de culori roșu Bordeaux și alb, această încălțăminte va atrage privirile suficient încât să vă faceți remarcați, dar fără a distrage atenția de la discuțiile importante. Sunt confecționați din piele întoarsă, având imprimate pe dungi emblematice și garnituri de piele ecologică. Aceștia au amortizare, iar tehnologia OrthoLite Float permite aerului să circule în interior. Îi găsești aici, cu o reducere de 100 de lei.

Sneakers Lacoste la reducere

O altă pereche de sneakers la reducere este și acest model Lacoste. Pantofii vor completa o ținută casual, dar fără a avea o „ieșire” țipătoare, datorită culorii bleumarin, care păstrează o imagine neutră. Și acești sneakers sunt confecționați din material textil, având vârful rotund și talpă plată. De asemenea, sunt echipați cu branțuri cu amortizare și a fost folosită aceeași tehnologie OrthoLite pentru aerisire. Pantofii sport au un preț redus cu 140 de lei și pot fi achiziționați de aici.

Reduceri la pantofi sport Puma

Nu prea poți să dai greș cu o pereche de sneakers albi, mai ales că suntem deja în sezonul cald și veți opta mai frecvent pentru ținute de culoare deschisă. Acești pantofi sport Puma sunt unisex, fiind confecționați dintr-un material sintetic, iar designul e completat de garnituri de piele Smash. Vârful este rotunjit și au talpa joasă, ca să țină antreprenorii cu picioarele pe pământ. Detaliile sunt cele care contează, iar la acești sneakers sunt contrastante, cu garnituri din piele. Dacă așteptai să se facă reduceri la sneakers ca să îți înnoiești colecția de încălțăminte sport, acum poți cumpăra acești pantofi sport cu 100 de lei mai puțin, de aici.

Sneakers la reducere - Converse

Ultimii din această listă de recomandări de sneakers la reducere pentru antreprenorii mereu în mișcare sunt acești pantofi sport din brandul Converse. Probabil că nu mai au nevoie de nicio descriere, fiind printre cele mai populare alegeri atunci când vine vorba de încălțămințe sport casual. Aceștia sunt confecționați din pânză, atât în interior cât și în exterior prezintă un material textil. Având aceeași reducere de 100 de lei, îi găsești aici.