Suntem la numai câteva zile distanță de Ziua Păcălelilor, ceea ce înseamnă că trebuie să ne pregătim pentru o avalanșă de farse care se vor a fi păcăleli reușite. Noi am luat lucrurile mai ușor și am făcut o listă de cadouri amuzante de 1 aprilie.

Cameră de supraveghere falsă

O păcăleală reușită este cea care continuă și după 1 aprilie, Iar dacă mai este și utilă, este cu atât mai bună. Dacă vrei să păcălești invitații nedoriți, o cameră de supraveghere falsă este o modalitate simplă și foarte ieftină pentru a descuraja infractorii sau curioșii și pentru a preveni posibile furturi sau intruziuni în casă. Camera de supraveghere falsă este confecționată din plastic, dar arată ca o cameră adevărată. În plus, instalarea sa este foarte simplă, precum și modul în care funcționează - doar introduceți bateriile și o lumină led roșu va clipi în mod constant. Se găsește aici.

Protecție pentru băutori

Protecția pentru băutori este acel gen de accesoriu care nu trebuie să lipsească de la nici o petrecere unde băutura și distracția sunt invitații de onoare. În cele două suporturi de pe casca roșie din plastic se pot pune 2 doze de bere care se pot savura cu ajutorul unui pai lung și transparent. Echipamentul are și un opritor cu care se poate doza cantitatea de lichid care curge prin pai. De asemenea, cu ajutorul acestui mecanism se poate consuma și sucuri la doze sau alte lichide. Casca de protecție se găsești aici.

Desigur, încurajăm consumul responsabil de alcool.

Iar ca să fie toată lumea fericită, ai putea lua o ruletă cu pahare, jocul ideal pentru serile cu prietenii sau pentru zilele de naștere unde poate constitui subiectul unui cadou haios. O comanzi de aici.

Joc de golf pentru toaletă

Trebuie să recunoaștem să oricine are un prieten care obișnuiește să petreacă mult timp pe „tron”, iar acest joc de golf poate fi pentru toaletă poate fi un cadou amuzant de 1 aprilie. În pachet vei găsi un covoraș verde care se pune pe lângă vasul de toaletă, iar gaura pentru mingea de golf are și un steguleț ca să poată fi remarcată cu ușurință. Poți oferi acest joc de golf pentru toaletă tuturor pasionaților de golf, dar și tuturor prietenilor care apreciază un joc amuzant și practic. Îl comanzi de aici.

Microfon pentru karaoke

Și jurnaliștii se distrează la birou câteodată, iar noi ne-am distrat copios cu un microfon de karaoke, cu efecte speciale pentru voce. Este un dispozitiv pe care îl recomandăm și celor în căutare de cadouri amuzante. WS-858 este un microfon Wireless cu Bluetooth, are butoane pentru ajustare: înalte/ bass/ volum/ pr/ reverb. Este compatibil cu iOS și android, tablete iPad și PC, bluetooth și altele. Microfonul are o autonomie de 6 ore și funcții multipe, de boxă bluetooth, karaoke, audio, înregistrare muzică, interviuri sau podcast-uri. Îl cumperi de aici.

Perna pentru dormit

Această pernă este un cadou amuzant, dar și un accesoriu care îl va ajuta pe cel care o primește să tragă un pui de somn în locuri mai dificile cum ar fi metroul, trenul, avionul sau chiar și la birou. Perna poate să fie reglată prin strângere, ceea ce o face să se potrivească în jurul capului pentru a putea a-l sprijini în locuri mai ciudate, sau chiar în jurul gâtului pe post de suport de gât. Poate să fie folosită chiar și pe post de fular iarna. O cumperi de aici.